Erdoganova žena pije čaj od 1.800 evra, a za jedno pre podne spiska 37.000 funti!
Foto: AP

samo bahato!

Erdoganova žena pije čaj od 1.800 evra, a za jedno pre podne spiska 37.000 funti!

Uprkos brojnim dokazima o njenoj raskalašnosti, Emina Erdogan tvrdi da je skromna i štedljiva žena. Iako je brojne fotografije demantuju, supruga turskog predsednika tvrdi da živi skromnim životom u skladu sa strogim muslimanskim vrednostima.
Objavljeno: 09:28h

Ali Emina Erdogan maltene opsesivno troši novac. Voli da kupuje skupu dizajnersku odeću, antikvitete, skupe cipele. Dok njen suprug vodi razgovore oko migrantske krize, zbog nje se zatvaraju skupoceni šoping centri kako bi prva dama Turske obavila kupovinu u miru.

foto: AP

Učinila je to u Briselu. Kupovala je pet sati, a čak je na sat vremena zaustavila saobraćaj u gradu. U Varšavi je na sajmu antikviteta za jedno poslepodne potrošila 37.000 funti. U Grčkoj je bila nešto skromnija. Kupila je samo sedam pari cipela i platila ih, uz popust od 15 odsto, 850 evra. Čak je i prilikom posete Hrvatskoj "opustošila" samoborsku tržnicu. Kupila je 30 jaja, 30 kilograma pilića, paški sir i brdo voća i povrća.

Turske vlasti, naravno, pokušavaju da "ispeglaju" njen imidž pa je u novinama prikazuju kao štedljivu domaćicu. Ona tako čuva kore od jabuka i limuna da bi od njih napravila sirće, a ne bacaju se ni koštice maslina i urmi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.