ČUVENOM KUVARU SRCE PRESTALO DA KUCA U 61. GODINI: Porodica zamolila sve da NE DONOSE cveće na sahranu
Majkl Kjarelo, Foto: Dave Kotinsky / Getty images / Profimedia

ODLAZAK VELIKANA

ČUVENOM KUVARU SRCE PRESTALO DA KUCA U 61. GODINI: Porodica zamolila sve da NE DONOSE cveće na sahranu

Kuvar Majkl Kjarelo umro je u 61. godini

Objavljeno:

Čuveni kuvar Majkl Kjarelo umro je juče u 61. godini. Doživeo je akutnu alergijsku reakciju pa anafilaktički šok koji je imao koban ishod.

Majstor kulinarstva i bivša zvezda "Food Network" Majkl Kjarelo preminuo je u medicinskom centru Queen of Valley u Kaliforniji, gde je bio na lečenju prošle nedelje, saopštila je njegova kompanija Gruppo Chiarello za People.

"Duboko žalimo zbog gubitka našeg voljenog Majkla. Njegova kulinarska briljantnost, bezgranična kreativnost i nepokolebljiva predanost porodici bili su srž njegova bića. Okupljao je ljude kroz radost zajedničkih obroka, stvaranje trajnih uspomena za stolom", navodi se u zvaničnom saopštenju porodice koja je bila uz čuenog kuvara Majkla Kjarela do poslednjeg momenta.

U saopštenju se navodi: "Dok prolazimo kroz ovaj ogroman gubitak, prisećamo se momenata koje smo imali sa njim, kako u njegovim kuhinjama tako i u našim srcima. Njegovo nasleđe zauvek će živeti kroz ljubav koju je unosio u svoj posao i kroz strast koju je usadio u sve nas, naučio nas da uživamo u ukusima života".

Sahrana će biti obaljena u krugu porodice, koja je zamolila sve koji će doći na poslednji ispraćaj čuvenog kuvara da ne donose cveće već da doniraju novac humanitarnoj organizaciji Meals on Wheels.

Bonus video:

00:18

PREMINUO ŠEIK SAID BIN ZAJED AL NAHJAN: UAE proglasili početak trodnevne žalosti, zastave na pola koplja

(Espreso/Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.