PRESUDIO JOJ ZBOG LJUBOMORE: Profesor izbo ženu nožem 15 puta, A TEK DA ČUJETE RAZLOG, UŽAS!
Američka policija, Foto: Printscreen/Youtube

užasan zločin

PRESUDIO JOJ ZBOG LJUBOMORE: Profesor izbo ženu nožem 15 puta, A TEK DA ČUJETE RAZLOG, UŽAS!

Profesoru Ertan Ersoj ubio je svoju suprugu zbog ljubomore

Objavljeno:

Profesoru Ertanu Ersoju (51) sudi se za ubistvo svoje žene Antonele Kastelvedere (52) koja je 1. juna prošle godine pronađena nasmrt izbodena na kuhinjom podu kuće.

Profesor rekao je komšinici "mislim da sam ubio svoju suprugu" dok je stajao u hodniku u košulji natopljenoj krvlju, rečeno je na suđenju.

Njegova komšinica Tanja Munro svedočila je trenucima nakon što je žena izbodena. Pred sudom je izjavila da je Ersoj delovao dezorjentisano nakon događaja.

- Rekao mi je da misli da je ubio svoju suprugu. Držao se za stomak i gledao prema kuhinji. Iako kuhinjska vrata nisu bila potpuno otvorena, videla sam da neko leži na podu. Ersoj je stenjao i bio zabrinut za svoju ženu -rekla je Munro.

Na sudu je rečeno da je tokom divljačkog napada suprugu izbo 15 puta nožem u lice, grudi, vrat i ruke, a sve zato što je pogrešno zaključio da ga vara.

Komšinica je porotnicima rekla da je čula muški glas kako viče, a zatim je ugledala Ersoja kako se drži za stomak i da mu je majica natopljena krvlju. Videla je da je povređen, ali su joj se rane činile površinske bez šikljanja krvi. Uzela je jastuk kako bi zaustavila krvarenje kad je ugledala ženu u lokvi krvi s nožem pored glave.

Kleknula je pored ubijene žene i lupkala joj lice ne bi li je tako probudila. Pokušala je da je spasi pružanjem prve pomoći jer nije odmah primetila posekotinu na vratu.

amerika policija
foto: Profimedia

- Nisam shvatala otkud dolazi sva ta krv, a onda sam primetila povredu na vratu. Kad sam shvatila da više ništa ne mogu da učinim za Antonelu, otišla sam i kleknula pored Ersoja. Pitao me je li mu žena dobro - rekla je komšinica.

Tužilac Kristofer Pakson rekao je da je jedna od ubodnih rana bila dugačka 15 i duboka 7 centimetara i da je rezultirala teškim gubitkom krvi, srčanim zastojem i smrću.

Ubijena žena predavala je engleski jezik i kreativno pisanje. Pre ubistva prijateljici se požalila da je Ertan "ponovno ušao u mračno stanje uma" i da se boji za svoju bezbednost.

- Imala je pravo što se plašila jer je samo nekoliko sati kasnije optuženik rekao prijatelju da ponekad želi da ubije svoju suprugu kako bi okončao svoje probleme. U idućih 24 sata Antonela je mrtva ležala na podu porodične kuće u kojoj je stanovala s ubicom i njihovom petogodišnjom ćerkom - rekao je Pakston.

Uređaj za prisluškivanje koji je policija pronašla u kući para pogrešno je uverio Ersoja da ga supruga vara, tvrdi tužilac. Tvrde da je ovo školski primer ljubomornog, posesivnog i kontrolišućeg ponašanja koje je podstaklo njegov bes.

Na telefonu ubijene pronađene su beleške u kojima su opisani problemi koje je imala sa suprugom. Tužilaštvo je uvereno da je Ersoj bio opsednut vezom koju je njegova ugledna supruga imala s oženjenim muškarcem pre nego što su se upoznali.

- Optuženi je tražio od supruge da ga na kolenima moli za oproštaj.U beleškama još piše da ju je pratio na posao i optužio za prevaru, a na Ersojevom telefonu pronađene su fotografije rasporeda ubijene pomoću kojeg je pratio njeno kretanje - rekao je tužilac.

Suđenje se nastavlja.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.