"VEĆE SU ŠANSE DA OSVOJITE AKO...": Čovek koji je 7 puta bio LOTO DOBITNIK otkrio koje BROJEVE morate IGRATI!
Ričard Lustig, Foto: Printscreen/youtube/ Fox Business

PREMIJA ZAGARANTOVANA?

"VEĆE SU ŠANSE DA OSVOJITE AKO...": Čovek koji je 7 puta bio LOTO DOBITNIK otkrio koje BROJEVE morate IGRATI!

Sedmostruki loto dobitnik, Ričard Lusting dao je savete kako da dobijete na lotou

Objavljeno:

Ričard Lustig koji je čak sedam puta bio loto dobitnik, podelio je svoje savete o tome kako povećati šanse u izvlačenju lutrije. Ovaj muškarac iz Orlanda na Floridi u SAD-u osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara koji su iznosili više od milion dolara.

"Tri stvari koje možete da uradite kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji jeste da odaberete sopstvene brojeve i svaki put se njih držite; takođe, odredite budžet, te nikada ne trošite novac od stanarine ili hrane kako biste igrali lutriju“, izjavio je on za Fox.

Da li su korisni njegovi saveti?

Pa, prvi savet je da odaberete brojeve i njih se držite svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da niti jedna kombinacija neće povećati vaše šanse u bilo kojoj prilici, prema Forbsu.

Ričardov drugi savet je jednostavan: odredite budžet. To je svakako dobar savet. Nema smisla osvojiti 10 hiljada dolara ako ste već potrošili 20 hiljada dolara na listiće. A njegov treći savet glasi: Veće su šanse da osvojite nagradu ako više igrate, piše Index.hr.

Bonus video:

00:54

Borjan Popović: Onaj ko namešta rezultate radi protiv kladionica

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.