ŠEF JOJ SLAO UZNEMIRUJUĆE PORUKE, ONA DIGLA RUKU NA SEBE: Tragedija potresla svet, "Ne mogu više da podnesem"
Američka policija, Foto: Printscreen/Youtube

seksualno uznemiravanje

ŠEF JOJ SLAO UZNEMIRUJUĆE PORUKE, ONA DIGLA RUKU NA SEBE: Tragedija potresla svet, "Ne mogu više da podnesem"

Pripadnica britanske vojske, ubila se nakon što su je seksualno uznemiravao šef

Objavljeno:

Džejsli Bek pronađena je mrtva u kampu Larkhil u Viltširu u decembru 2021. nakon što je doživela intenzivan period "nepoželjnog ponašanja", navodi se u izveštaju istrage, a prenosi Bi-Bi-Si.

U izveštaju unutrašnje kontrole navodi se da je Bek primila više od 1.000 poruka govorne pošte od svog šefa u oktobru 2021. U novembru je broj poruka porastao na više od 3.500. Njegovo ime nije pomenuto u izveštaju.

- Gotovo je sigurno da je ovo bio uzrok njene smrti - navodi se u izveštaju. U nedeljama pre smrti, poslala je poruku svom šefu u kojoj kaže: "Ne mogu više da podnesem. To me opterećuje."

U razgovoru za Bi-Bi-Si, njena majka, Lejhan Mekridi, rekla je da bi mnogi pomislili da bi najlakše bilo da ga blokira, ali da "ne možete samo da blokirate svog šefa". Rekla je da njena ćerka nije bila voljna da prijavi takvo ponašanje zbog načina na koji je vojska rešavala prethodnu tužbu za sek*ualni napad. Naime, u julu 2021. godine, Bek je sek*ualno napao policajac dok je bio na vežbama. Nadležni su rekli da je incident prijavljen, ali nije prosleđen policiji.

- Uvek je bila potištena, bilo joj je dosta njegovog ponašanja, to počelo da uništava posao koji je zaista uživala da radi - rekla je majka i odbacila optužbe da je porodica kriva za njenu smrt.

Bek, koja se pridružila vojsci sa 16 godina, nije imala dijagnostikovana mentalna oboljenja, navodi se u izveštaju.

- Naše misli ostaju sa porodicom i prijateljima Džejsli-Luiz Bek u ovom teškom trenutku. Okolnosti oko smrti, uključujući uzrok, tek treba da utvrdi mrtvozornik. Bilo bi neprikladno dalje komentarisati dok se mrtvozornikova istraga ne završi - rekao je portparol vojske.

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

(Espreso/Kurir.rs/Gardijan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.