BAHATI BOGATAŠ TRAŽI NOVU DEVOJKU: Oglas ZAPALIO mreže, ovo su USLOVI, a pita se i SUPRUGA (FOTO)
Bejnon i Tiša, Foto: PrintScreen/ Instagram/ traversbeynonofficial

neverovatno

BAHATI BOGATAŠ TRAŽI NOVU DEVOJKU: Oglas ZAPALIO mreže, ovo su USLOVI, a pita se i SUPRUGA (FOTO)

Neobičan oglas zapalio je mreže, bogataš traži devojku koja za uzvrat dobija luksuz

Objavljeno:

Travers "Candyman" Bejnon i njegova supruga Tiša dali su se u nesvakidašnju potragu, a želja im je da mu pronađu novu devojku! Znamo da zvuči zbunjujuće, ali upravo tako glasi oglas koji su oboje objavili na svojim profilima na Instagramu.

Bejnona (51) svetski mediji opisuju kao australijskog duvanskog tajkuna, a na društvenim mrežama je poznat kao tip koji se rado razmeće luksuznim stilom života.

Između ostalog poseduje vilu s 15 spavaćih soba i 19 kupatila, a unutar koje se nalazi ogroman bazen i još veća garaža u koju može stati 21 automobil.

Vilu rado naziva Candy Shop Mansion, a kako bi neka devojaka u nju uselila, moraće da bude "privlačna, zabavna, vesela, otvorena, spontana, pustolovna i puna poštovanja", stoji u istaknutoj prijavi.

"Budući da je gospodin Bejnon važan poslovan čovek, redovno ga zovu na velika društvena događanja. Uz njega se tokom takvih prigoda očekujete i vi, i to u što atraktivnijem izdanju", rečeno je u nastavku oglasa.

Kandidatkinjama se u zamenu nude "fine stvari u životu kao što su dizajnerska odeća, putovanja oko sveta u hotelima s pet zvezdica, najbolji restorani i ekskluzivne privatne zabave".

Takođe, uključene su i redovni manikir, sunčanje, frizure, fitnes programi, zdrava prehrana i razna kozmetička poboljšanja.

Bejnona na Instagramu trenutačno prati miliona ljudi, par je proteklih dana boravio na Maldivima, a ranije ove godine se razišao s prethodnom devojkom Nišom.

Bonus video:

03:04

PETAR BOŽOVIĆ JE OTEO DEVOJKU ORSONU VELSU! Marić o druženju sa glumcem: Bio je opasan frajer, a ona prelepa JUGOSLOVENKA

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.