TRAMP OBJAVIO RAT LATINO MAFIJI! Mara Salvatruča na udaru predsednika SAD!
Foto: Reuters/Carlo Allegri/FBI

Da li je svestan u šta se upušta?

TRAMP OBJAVIO RAT LATINO MAFIJI! Mara Salvatruča na udaru predsednika SAD!

- Slaba imigraciona politika Obamine administracije omogućila je da se loša banda MS-13 formira u mnogim gradovima širom SAD. Mi ćemo ih ukloniti brzo! - napisao je Tramp
Objavljeno: 12:00h

Predsednik SAD Donald Tramp je najavio surovi obračun sa latinoameričkom mafijom MS-13!

On je danas na tviteru napisao da će država brzo da reši problem kriminalne grupe MS-13, koja se proširila na mnoge gradove u SAD.

- Slaba imigraciona politika Obamine administracije omogućila je da se loša banda MS-13 formira u mnogim gradovima širom SAD. Mi ćemo ih ukloniti brzo! - napisao je Tramp.

MS-13, ili Mara Salvatruča, je međunarodna kriminalna organizacija koja je nastala u Los Anđelesu. Raširila se na druge delove SAD, Kanade, Meksika i Centralne Amerike.

Pripadnici bande su uglavnom latinoamerikanci, uglavnom iz Salvadora, a ova organizacija operiše uglavnom u urbanim područjima.

U SAD MS-13 je prisutna u Los Anđelesu, San Francisku, Vašingtonu, a i u državama Merilend, Virdžinija, Njujork, Masačusets, Severna Karolina i Teksas.

Pripadnici MS-13 su poznati po tetovažama kojima pokrivaju celo telo i lice, a imaju i sopstveni znakovni jezik. Poznati su po izuzetnoj surovosti i nasilju, a moralni kod im se sastoji od jedne reči - osveta po svaku cenu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.