MISTERIOZNA LEPOTICA KOJA JE SVE OSTAVILA BEZ DAHA: Tvrdi da je povezana sa čuvenim GADAFIJEM, evo i KAKO (VIDEO)
Moamer Gadafi, Foto: Profimedia, Ilustracija

NEVEROVATNO

MISTERIOZNA LEPOTICA KOJA JE SVE OSTAVILA BEZ DAHA: Tvrdi da je povezana sa čuvenim GADAFIJEM, evo i KAKO (VIDEO)

Za nju kažu da je među najlepšim devojkama na čitavnoj planeti, kao i da pogledom osvaja svakog koga pogleda.

Objavljeno:

Priča o Aimani Gadafi prekrivena je velom tajni, međutim, o njoj ne prestajte da se priča i piše, jer je sve očarala fascinantnim izgledom. Naime, za ovu mladu damu je saznao čitav svet kada ju je nedavno slikao ulični fotograf Edoardo Žirardin. Snimak se brzinom svetlosti širio društvenim mrežama i svi su se pitali samo jedno - ko je ova mlada dama?

Otkrila je ime, da je Mis Libije i da je iz porodice Moamera Gadafija, nekadašnjeg čuvenog libijskog vladara.

Za nju kažu da je među najlepšim devojkama na čitavnoj planeti, kao i da pogledom osvaja svakog koga pogleda. Sa druge strane, kako je Aimani ispričala, sedam puta se borila kao lavica i pobedila rak. Osim toga, preživela je i ratna stradanja i sve strhote koje donose.

@aimani.salem OMG guys, have you seen the incredible beauty of Miss Libya 2023? ?? She's like, totally slaying in her fashion and photography, surrounded by the most gorgeous nature ?? And can we just talk about how Amani is absolutely stunning? ? #Libya #Gaddafi #M#Libyay#Gaddafieauty#MissLibya2023utiful#Fashionraphy #Nature #strong ? #cancerfighter #missuniverse2023 ♬ original sound - Aimani Salem

Prema njenim rečima, rođena je 1998. godine u Tripoliju, a odrasla je u obilju u porodici Gadafi. Išla je u privatne škole i trenutno studira medicinu u Italiji. Uz to, veoma je zanima moda. U pomenutom snimku je rekla da baš ima sastanak sa ljudima iz magazina Vogue.

Aimani, koja kaže da živi u Milanu, ističe i da želi bolje sutra za decu i mlade i da bi volela da im bude inspiracija.

U svemu je mnoge zabrinulo to što Aimani na jednom snimku ima na čelu nešto nalik flasteru, zaštitnu masku i naočare za sunce i lik joj se jedva vidi.

Međutim, nedugo potom mnogi su uvideli da o njoj na internetu nema skoro ničega. Tek na ponekom, uglavnom nepoznatnom, sajtu mogu da se nađu podaci o njoj.

Na kraju, misterija je još veća što na listi zemalja koje su na Vikipediji navedene kao učesnice ovogodišnjeg takmičenja Mis univerzum u El Salvadoru – Libije i Aimani nema.

Amani je posle Eduardovog snimka napravila nalog na TikToku i tu pozdravila svoje pratioce rečima da joj nije bila želja da se tako eksponira, ali da je poželela da napravi profil jer mnogi zloupotrebljavaju njeno ime i identitet, dok se njena zemlja bori sa nesrećama koje su je zadesile.

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/ Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.