KO JE ZANOSNA PRINCEZA KOJA VLADA MREŽAMA? Naslednica porodice koja je VLADALA 150 godina, ima MOĆNOG izabranika
Marija Kjara, Foto: PrintScreen/ Instagram/ chiaradebourbon

kraljevska porodica

KO JE ZANOSNA PRINCEZA KOJA VLADA MREŽAMA? Naslednica porodice koja je VLADALA 150 godina, ima MOĆNOG izabranika

Marija Kjara je princeza iz loze koja je vladala južnom Italijom 150 godina, a zbog lepote vrlo je popularna na mrežama

Objavljeno:

Po svemu sudeći princeza Marija Kjara od Burbona dve Sicilije živi pravu bajku. U poslednjih nekoliko meseci povezana je sa princom Kristijanom od Danske nakon što su zajedno fotografisani na Velikoj nagradi Monaka. A ova atraktivna osamnaestogodišnjakinja, izuzetno aktivna na mrežama, punim plućima uživa u životu.

Kako piše u opisu njenog profila vidi dobro u životu, deluje kao da lepa plavuša i te kako vidi sve dobre strane ovoga sveta, a na tome može da bude zahvalna svom kraljevskom poreklu.

Ko je princeza Marija Kjara?

Naime, kao što je već rečeno, ova devojka ima samo osamnaest godina. Ona je mlađa ćerka princa Čarlsa, vojvode od Kastra, i njegove supruge, princeze Kamile. Njen otac je šef Kraljevske kuće Burbon dve Sicilije , "porodice koja je vladala južnom Italijom više od 150 godina", navodi se u njenoj kraljevskoj biografiji.

Princeza Marija Kjara, vojvotkinja od Nota i Kaprija, rođena je u Rimu 2005. godine. Nju i njenu stariju sestru, princezu Mariju Karolinu, školovali su privatni učitelji, tečno govore šest jezika i žive između Pariza, Monte Karla i Rima.

Sestre, koje nose svoja srednja imena titule HRH, aktivne su na Instagramu, pa tako imamo uvid u njihove živote.

Kjara i Karolina često posećuju javne događaje sa svojim roditeljima. Princeza Kjara započela je leto na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu i od tada je objavila glamurozne fotografije iz Monaka, Španije, Sen Tropea i drugih destinacija.

Njena kraljevska biografija kaže da voli modu, modeling, fotografiju, slikanje i pevanje, i da pohađa dramsku školu da bi studirala glumu i dramsku umetnost.

A kada je reč o modi, princeza je ove nedelje viđena u Parizu na reviji modne kuće Dior, na kojoj je prisustvovala zajedno sa sestrom.

Inače, princeza je ranije internirala za Crveni krst Monaka i Okeanografski muzej Monaka, a radi sa VVF International kao ambasador za Francusku i Italiju.

Šuškanja o vezi sa princom

Dospela je u centar pažnje zbog priča o vezi sa princom Kristijanom od Danske, kada su se fotografisali na Velikoj nagradi Monaka.

Tatler napominje da su tinejdžeri godinama bili porodični prijatelji, jer je Kjarin tata kum Kristijanovoj najmlađoj sestri, princezi Džozefini.

Kristijan je najstariji sin prestolonaslednika Frederika i princeze Meri od Danske, a u redu nasledstva posle njega su i njegova tri mlađa brata i sestre: princeza Izabela, 16, i blizanci princ Vinsent i princeza Džozefina, 12.

Pojedini mediji navode da bi idealna prilika da princ Kristijan i princeza Kjara javno debituju kao par mogao da bude njegov 18. rođendan, koji je uskoro.

Danska kraljevska kuća podelila je zvanične porodične planove:

-U nedelju 15. oktobra 2023. Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ Kristijan puni 18 godina. Dan vlasti se obeležava smenom straže u Amalijenborgu, gde se princ, zajedno sa svojom porodicom i Njenim Veličanstvom Kraljicom, pojavljuje na balkonu palate Frederika VIII. . Uveče kraljica priređuje svečanu večeru , stoji u saopštenju danske kraljevska kuća.

Kako i da li će se ova ljubavna priča razvijati, ostaje nam da vidimo. Do tada, uživamo u fotografijama lepe princeze.

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.