BEBU IZUJEDALI PACOVI VIŠE OD 50 PUTA, MALIŠAN UMALO UMRO! Šestomesečna beba pronađena u JEZIVOM STANJU (VIDEO)
Kuća u kojoj je dete napadnuto, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Eyewitness News WEHT WTVW

užasno

BEBU IZUJEDALI PACOVI VIŠE OD 50 PUTA, MALIŠAN UMALO UMRO! Šestomesečna beba pronađena u JEZIVOM STANJU (VIDEO)

Beba pronađena krvava u svom domu posle 50 ujeda pacova

Objavljeno:

Tri osobe u Evansvilu, Indijana, optužene su za zanemarivanje dece nakon što je beba pod njihovom brigom umalo umrla nakon što je doživela više od 50 ujeda pacova.

Prema lokalnim medijima, Dejvid Šonabaum je 13. septembra pozvao policijsku upravu Evansvila (EPD) u svoju kuću nakon što je u kolicima našao svog šestomesečnog sina prekrivenog krvlju.

Policija je pronašla nešto što je ličilo na otiske stopala glodara u krvi u kolicima. Takođe su videli nered, smeće i odbačenu hranu po celoj prostoriji, kao i izmet glodara.

Kuća u kojoj je dete napadnuto
Kuća u kojoj je dete napadnutofoto: PrintScreen/ YouTube/ Eyewitness News WEHT WTVW

Šonabaum je rekao službenicima EPD-a da je koristio otrov za pacove i miševe u svom domu od marta.

EPD je rekao da je beba imala više od 50 ujeda na čelu, obrazima, nosu, butinama, stopalima i prstima. Dete je takođe imalo ujede po celom desnom laktu do šake sa otkrivenim kostima prstiju.

Izjave o hapšenju koje su dobili mediji navodno otkrivaju da je beba imala nisku telesnu temperaturu i da joj je kasnije bila potrebna transfuzija krvi.

Beba je prevezena u obližnju bolnicu pre nego što je prebačena u drugu bolnicu u Indijanapolisu. Dete je u petak otpušteno iz bolnice, prenosi "Pipl krajm".

Dejvid i njegova supruga Ejndžel Šonabaum živeli su u kući sa svojim šestomesečnim sinom, kao i trogodišnjim i šestogodišnjim detetom. Ejndželina sestra, Dilajna Turman, i njeno dvoje dece takođe su živeli u istoj kući.

Policija je 5. septembra, nakon što je dvoje dece 1. septembra reklo svojim učiteljima da su im miševi grizli prste na nogama dok su spavali.

Turman je rekla policiji da su tragovi na nožnim prstima njenog deteta najverovatnije ogrebotine od okvira kreveta. Rukovodilac slučaja je zatim prešao na bezbednosni plan i zakazao još jednu posetu za 14. septembar.

Nakon što je šestomesečno dete odvedeno u bolnicu, policija je u četvrtak uhapsila Šonabaumove i Turmanovu zbog optužbi za zanemarivanje dece.

Bonus video:

01:47

PUNI SU PARAZITA, ZATO IH I ZOVU LETEĆI PACOVI

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.