DA LI ZNATE DA POSTOJI OSTRVO NA KOME JE MUŠKARCIMA ULAZ ZABRANJEN? Ovde će žene naći svoj KOMAD RAJA (VIDEO)
Ostrvo SuperShe, kraj obale Finske, osmišljeno samo za žene, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Vladi Private Islands

FENOMENALNO OSTRVO

DA LI ZNATE DA POSTOJI OSTRVO NA KOME JE MUŠKARCIMA ULAZ ZABRANJEN? Ovde će žene naći svoj KOMAD RAJA (VIDEO)

Ostrvo osmišljeno samo za žene, kraj obale Finske, krije predivnu oazu van društvenih normi

Objavljeno:

Ovo ostrvo je toliko posebno jer do njega ne može doći dobar deo svetskog stanovništva, tačnije – nijedan muškarac!

Naime, pre nekoliko godina je jedna preduzetnica prodala svoju firmu i kupila ovaj komadić raja na Zemlji, s ciljem da stvori savršenu oazu isključivo za žene. Sve pripadnice lepšeg pola na ovom ostrvu mogu provesti nekoliko dana i posvetiti se sebi, svom telu, umu, duši…

Kako je nastalo ostrvo za žene?

Zajednica poznatija kao SuperShe, koja okuplja žene širom sveta kako bi jedna drugoj pomogle da žive zdrave, osnažene živote, zamisao je Kristin Rot, koja je do pre nekoliko godina vodila konzultantski posao vredan više miliona evra. Odlučila je prodati svoju firmu kako bi isprobala nešto sasvim novo, piše Putnikofer.hr.

"Odlučila sam svoju energiju usmeriti na nešto zabavno i nešto što me nadahnjuje pa sam stvorila mrežu jakih žena. Tako sam došla na ideju za ostrvo SuperShe. Želela sam ženama dati prostor da budu ono što jesu i uče jedna od druge, daleko od spoljnog sveta", izjavila je tokom pokretanja projekta ova uspešna žena o kojoj su pisali najuticajniji svetski mediji.

Otkad je pokrenut projekt 2018. godine, ostrvo je zaokupiralo maštu žena širom sveta koje su prigrlile njegovu lepotu i samoću, koristeći ga kao lek za dušu i katalizator za kreativnost.

Muškarcima zabranjen pristup

Ovde na ovom stenovitom bespuću, ogrnutom borovom šumom, nalazi se zaštićeni prostor oslobođen od pritisaka svakodnevnog života u društvu kojim dominiraju muškarci.

"Naše SuperShe ostrvo je pomlađujući i siguran prostor gde žene mogu ponovo otkriti sebe i svoje želje - mesto gde mogu biti svoje", kaže Rot.

Vazduh na ovom ostrvu je jedan od najčistijih na svijetu, obogaćen mirisom borovine koji je pravim melem za dušu i telo.

Aktivnosti su uglavnom usmerene na zdravlje i dobrobit žena, uključujući jogu, meditaciju i časove kuvanja, kao i energičnije aktivnosti poput veslanja na dasci i plivanja.

Za one koji više vole miran odmor među drvećem, postoje mogućnosti za traženje hrane u šumi, dok plaža sa zlatnim pijeskom nudi prostor za sunčanje. Savremene viseće mreže i prostori za odmaranje pozivaju posetiteljke da se opuste uz dobru knjigu.

Bonus video:

00:27

ZA OVO OSTRVO U SRCU BEOGRADA POSTOJI NEVEROVATNA LEGENDA! Pokušavali su da ga uklone na sve načine, pa shvatili da je NEUNIŠTIVO

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.