DVOGODIŠNJA TEA ODLUTALA SKORO 5 KILOMETARA OD KUĆE: Malena pronađena u šumi sa PSIMA, evo šta se DOGODILO (FOTO)
Malena Tea Čejs, Foto: Printscreen/Youtube/ KENS 5: Your San Antonio News Source

NEVEROVATNO

DVOGODIŠNJA TEA ODLUTALA SKORO 5 KILOMETARA OD KUĆE: Malena pronađena u šumi sa PSIMA, evo šta se DOGODILO (FOTO)

Teina majka, rekla je da je osetila da „nešto nije u redu", kada je krenula da proveri svoju ćerku koja se igrala u dvorištu

Objavljeno:

Dvogodišnja devojčica koja je bosa odlutala na skoro pet kilometara od svog doma, sa dva porodična psa, pronađena je kako spava pored jedne šumske staze u Mičigenu, koristeći manjeg psa kao jastuk, saopštile su lokalne vlasti.

Pripadnicima policije prijavljeno je da je iz kuće u ruralnom mestu u Mičigenu – Fejthorn, nestala Tea Čejs.

- Tea Čejs je odlutala iz porodične kuće - rekao je poručnik policije države Mičigen Mark Đanuncio za Ci-En-En. Bruk Čejs.

Teina majka, rekla je da je osetila da „nešto nije u redu", kada je krenula da proveri svoju ćerku koja se igrala u dvorištu. Tada je saznala i da devojčica nije ušla u kuću kada je je stric pozvao da obuje patike.

Dvogodišnjakinja je potom nađena tik pored staze, kako spava na zemlji sa glavom položenom na Hartlija, porodičnog engleskog springer španijela.

Кada je vozač terenca pokušao da se približi devojčici da je probudi, manji pas je zarežao, rekla je Čejsova i objasnila da „devojčica oba porodična psa mota oko malog prsta, i da je bespogovorno slušaju".

Majka devojčice Čejs je izjavila i da je bila „u magli" otprilike četiri sata koliko su timovi za pretragu tražili njenu ćerku. Dok je ostala u kući sa Teinim mlađim bratom, vojnici su više puta pretraživali kuću i pokušavali da uteše majku.

Tea se vratila kući na zadnjem sedištu terenskog vozila porodičnog prijatelja, i u tom trenutku, samo se kikotala i rekla: „Zdravo, mama“.

Utvrđeno je da je Tea dobro nakon medicinske procene, rekao je Đanuncio.

Кada su shvatili da Tea nije u kući, rekla je da je počela da viče. Tražili su je u i oko imanja oko 20 minuta pre nego što su pozvali policiju, i oca male Tee.

- Кada dobijemo takav poziv, sve ostalo prestaje - rekao je Đanuncio iz policije Mičigena.

Državna policija Mičigena poslala je zahteve za angažovanje bespilotnih letelice, timova za potragu i spasavanje, kao i pseće timove, dok su članovi lokalne povezane zajednice formirali sopstvenu grupu za potragu kako bi pomogli u lociranju deteta, za koje se pretpostavljalo da je negde u šumovitom području u blizini kuće, rekao je Đanuncio.

Oko ponoći, četiri sata nakon što je policija prvi put obaveštena o Teinom nestanku, porodični prijatelj koji je tražio dete terenskim vozilom, naišao je na rotvajlera porodice Čejs, Badija, koji je počeo da laje dok mu se približavao.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.