PAS JOJ UKRAO SENDVIČ, ONA POKUŠALA DA GA IZBODE NOŽEM? Ono što je usledilo ledi KRV U ŽILAMA
Šeron Ki, Foto: Indianapolis Metropolitan Police Department

horor

PAS JOJ UKRAO SENDVIČ, ONA POKUŠALA DA GA IZBODE NOŽEM? Ono što je usledilo ledi KRV U ŽILAMA

Žena pokušala da napadne nožem psa koji joj je ukrao burger, pa ubola u vrat jednogodišnju bebu svoje sestre

Objavljeno:

Jedna 32-godišnja žena u Indijani suočava se sa više optužbi jer je navodno pokušala da ubode nožem svog psa koji joj je ukrao sendvič sa piletinom, ali ga je promašila i slučajno u vrat pogodila svoju jednogodišnju nećaku.

Šeron Ki privedena je u sredu i optužena po jednoj tački za zanemarivanje izdržavanog lica koje je rezultiralo teškim telesnim povredama i dve tačke za krivičnu nesmotrenost počinjenu smrtonosnim oružjem, pokazuju sudski zapisi koje je pregledao "Law&Crime".

Prema izjavi o verovatnom uzroku, policajci Policijske uprave Indijanapolisa nešto pre 23 sata u utorak su odgovorili na poziv u vezi sa povređenim mališanom u hotelu "Days Inn". Po dolasku na lice mesta, pripadnici prve pomoći rekli su da su odmah locirali jednogodišnju devojčicu koja je imala povredu koja je izgledala kao ubodena rana u vrat.

Ambulantna kola
Ambulantna kolafoto: Profimedia

Osoblje Hitne pomoći prevezlo je dete u dečju bolnicu Rajli na lečenje. Ogranak "Fox News" iz Indijanapolisa izvestio je da je dete prvobitno primljeno u ustanovu u kritičnom stanju, ali da se stanje kasnije poboljšalo u stabilno.

Detetova majka, koja je sestra Šeron Ki, rekla je istražiteljima da ju je Ki nazvala tog jutra oko 10 sati i pitala da li može da ostane s njom u hotelu.

Ki je bila u hotelu kasnije tog jutra i pila je alkohol "veći deo dana".

Oko 22.30 časova te večeri, sestre su otišle u "Burger King" i vratile se u hotel oko 20 minuta kasnije, te popele u svoju dvokrevetnu sobu. Majka je rekla da je ćerku položila na stomak na krevet najbliži prozoru i otišla u kupatilo da okupa sina.

Malo kasnije majka je rekla da je čula "glasne zvukove iz spavaće sobe pa je izašla i videla da Ki drži nož u ruci, a njena ćerka je bila krvava i vrištala je na krevetu.

Ki se odmah počela pravdati, navodeći da je to bila nesreća, dok je majka zgrabila peškir i omotala ga oko rane na zadnjoj levoj strani glave svoje ćerke i izvršila pritisak pre nego što je pozvala hitnu pomoć.

Majka je rekla da se, nakon što je pozvala hitnu pomoć, okrenula i videla sestru "kako ide hodnikom prema izlazu". Zatim je otrčala niz stepenice ka prednjem delu hotela u potrazi za njom i sačekala da stigne policija.

Policija
Policijafoto: Printscreen/Youtube/NBC Washington

Policajci su pronašli Ki kako se krije u žbunju u blizini hotela i uhapsili su je. U razgovoru sa detektivima, Ki je navodno rekla da je njen pitbul uzeo sendvič sa piletinom koji je dobila u "Burger Kingu" i pojeo ga. Ki je tada pobesnela i navodno je nožem krenula na psa. Pas je zatim skočio na krevet gde je ležala beba, pokušavajući da izbegne Kijevu. U pokušaju da ubode psa, Ki je navodno rekla da je promašila, slučajno pogodivši nožem nećaku umesto psa.

Žrtvin deda, Trejsi Grifin, rekao je da želi da Ki "snosi odgovornost za ovo".

"Moja unuka će imati ožiljke do kraja života“, rekao je Grifin. "Trebalo je da zna da beba sedi baš tu. Želim da je zatvore."

Predviđeno je da se Ki ponovo pojavi u sudnici u petak u 9 sati.

Bonus video:

01:40

Mesto na kom je muž pucao u ženu i sebe u Prokuplju

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.