NISU MOGLI DA ODOLE NJENIM ČARIMA,VOJNICIMA PALE VILICE KAD SU VIDELI KEJT: Ono što su pokušali svima ZAPALO ZA OKO
Kejt Midlton u poseti vazduhoplovne baze u Somersetu, Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

zanimljiv detalj

NISU MOGLI DA ODOLE NJENIM ČARIMA,VOJNICIMA PALE VILICE KAD SU VIDELI KEJT: Ono što su pokušali svima ZAPALO ZA OKO

Princeza od Velsa Kejt Midlton udata je za princa Vilijama od 2011. godine i imaju troje dece: princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija

Objavljeno: 12:17h

Princeza od Velsa Kejt Midlton pre nekoliko dana je posetila vazduhoplovnu bazu Kraljevske mornarice u Somersetu, a izgledala je uobičajeno božanstveno, prenosi Glossy.

Supruga princa Vilijama odabrala je za ovu priliku crne skinny pantalone i blejzer brenda Holland Cooper, a u jednom trenutku se odrekla poslovne elegancije kako bi probala opremu za spasavanje.

Tada se, tvrde stručnjaci za govor tela, dogodilo nešto vrlo zanimljivo.

– Kejt je probala prsluk za spasavanje i izgledala kao da zaista uživa. Iskreno se osmehivala i činilo se da je sviam prijatno da provode vreme s njom. Neki od momaka su pokazivali signale da povremeno flertuju s njom – rekao je za Geo TV Daren Stenton, ekspert za čitanje govora tela.

Kejt Midlton sa vojnicima
Kejt Midlton sa vojnicima foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kako je on istakao, supruga britanskog prestolonaslednika odlično se snašla i niko iz ove situacije nije izašao ni uvređen ni povređen.

– Kejt nije odgovorila – bila je pristojna i prijateljski nastrojena, ali puna poštovanja prema Vilijamu. Videli smo je kako se zaista opušta. Delovala je relaksirano jer su joj ramena bila spuštena i imala je mnogo prirodne interakcije sa osobljem – rekao je Stenton.

Kejt Midlton u poseti vazduhoplovnoj bazi u Somersetu
Kejt Midlton u poseti vazduhoplovnoj bazi u Somersetu foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

On je dodao i da je očigledno da princeza od Velsa nije izgledala kao da brine jer njen suprug nije uz nju, jer se Kejt Midlton odlično snalazi u kraljevskoj ulozi koju ima, kao i kraljica-pratilja Kamila, supruga kralja Čarlsa III.

– Ima mnogo sličnosti između Čarlsa i Kamile, s jedne strane, i Vilijama i Kejt, s druge. U oba slučaja muškarci izgube malo samopouzdanja kada njihove partnerke nisu uz njih, dok su Kamila i Kejt i same snažne i nezavisne – smatra ovaj stručnjak za govor tela.

Princeza od Velsa Kejt Midlton udata je za princa Vilijama od 2011. godine i imaju troje dece: princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.