GUGL MU DOŠAO GLAVE! Pratio mape misleći da će ga vratiti kući pa IZGUBIO ŽIVOT, evo gde su ga ODVELE
Most, Foto: Espreso.co.rs

oslanjao se na njih

GUGL MU DOŠAO GLAVE! Pratio mape misleći da će ga vratiti kući pa IZGUBIO ŽIVOT, evo gde su ga ODVELE

Porodica udavljenog muškarca tuži Gugl

Objavljeno:

Amerikanac Filipi Pakson se udavio nakon što je sleteo sa srušenog mosta, a njegova porodica tvrdi da je poginuo jer kompanija "Gugl" nije ažurirala svoje mape.

U tužbi koju su podneli navode da "Gugl" nije ažurirao svoju aplikaciju iz nemara. Portparol kompanije je izjavio da "Gugl" razmatra optužbe. Filip se vraćao kući sa proslave ćerkinog devetog rođendana u kući prijatelja i bio je u nepoznatom kvartu u vreme svoje smrti, navodi se u tužbi porodice.

Dodali su da je njegova žena sa dve ćerke ranije otišla kući, a da je on ostao da pomogne oko čišćenja. "Oslonio se na "Gugl Mape", očekujući da će ga bezbedno uputiti ka njegovoj kući. Ni ne sluteći je sledio zastarele smernice, do onoga što je njegova porodica kasnije saznala da se zove "Most za nigde", udarivši u Snou Krik, gde se udavio", rekli su advokati Filipove porodice, prenosi BBC.

Takođe su naveli da je lokalno stanovništvo uporno tražilo da "Gugl" ažurira onlajn mape nakon što se most srušio 2013. godine.

Bonus video:

00:09

ŠOK! DA LI OVA ŽIVOTINJA ZAISTA POSTOJI?! Devojka šetala prirodom i ugledala ČUDNO BIĆE! Ni Gugl ga NE PREPOZNAJE! VIDEO

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.