ROTVAJLERI IZUJEDALI VLASNICU, KRVOLOČNE PSE OČAJNIČKI POKUŠAVALI DA ZAUSTAVE: Svedoci opisali sve, ovo je UŽAS
Rotvjler, Foto: Profimedia

opasni ljubimci

ROTVAJLERI IZUJEDALI VLASNICU, KRVOLOČNE PSE OČAJNIČKI POKUŠAVALI DA ZAUSTAVE: Svedoci opisali sve, ovo je UŽAS

Rotvajleri izujedali svoju vlasnicu, lekari se bore da joj spasu ruku

Objavljeno:

Australijanku su u dvorištu napala njena dva psa, a njene vriske su čuli susedi i brzo joj priskočili u pomoć. Napad pasa je pucnjem uspela da zaustavi policija. Žena je u bolnici u teškom stanju, a lekari će je operirati kako bi pokušali da joj spasu ruku.

Lekari se bore da spasu ruku 31-godišnje Australijanke Nikite Pil koju su u subotu, u dvorištu, napala nena dva kućna ljubimca – rotvajleri Bronks i Harlem.

Zadobila je ozbiljne povrede ruku i nogu i još uvek je u teškom stanju u bolnici Rojal Pert. Verovatno će morati da je operišu kako bi joj spasili ruku.

Bolni Nikitini vrisci alarmirali su susede koji su očajnički pokušavali da zaustave pse. Lupali su po ogradi, a pse su prskali vodom iz creva, ali svi pokušaji bili su uzaludni.

Sused Brin Spenser rekao je da je pokušao da zaustavi napad, ali nije mogao da uđe u dvorište, a da se ne izloži opasnosti.

„Razmišljao sam da preskočim ogradu i uđem unutra kako bih je spasio, ali očigledno su unutra bila dva rotvajlera… Bio bih raskomadan“.

„Sve što sam mogao da učinim bilo je da gledam kako devojku trgaju, dok ja lupam po ogradi palicom, a drugi sused prska psa“, dodao je, a prenosi Dnevnik.hr.

Policajci su pse prvo pokušali da zaustave elektrošokerom, ali nisu uspeli. Napad se završio kada je policija ustrelila sedmogodišnjeg Bronksa, nakon što je utvrdila da su psi bili ekstremno agresivni i da je Nikitin život u opasnosti. Psa su kasnije uspavali veterinari.

Drugi pas, četverogodišnji Harlem, ostaje u ustanovi grada Kokburna dok policija istražuje zašto su ljubimci napali svoju vlasnicu.

Pil je hitno prebačena u bolnicu Rojal Pert, a i dalje je u teškom stanju. Izgubila je puno krvi, ima teške ugrizne rane na udovima i čeka je operacija kako bi doktori pokušali da joj spasu ruku.

Nikita je strastvena ljubiteljka rotvajlera, a svog psa Bronksa jednom je opisala kao „ceo svet – odan, inteligentan i zaštitnički nastrojen“.

Bonus video:

00:05

Lepu Lukić ujeo pas

(Espreso/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.