OVA POZIVNICA ZA VENČANJE ZAPALILA JE DRUŠTVENE MREŽE: Evo šta traže mladenci, a spomenuli su i DECU!
Venčanje, Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

da li je ovo realno?

OVA POZIVNICA ZA VENČANJE ZAPALILA JE DRUŠTVENE MREŽE: Evo šta traže mladenci, a spomenuli su i DECU!

Jedna pozivnica za venčanje, objavljena na Tviteru razbesnila je mnoge

Objavljeno:

Jedna pozivnica za venčanje nedavno je postala viralna na društvenim mrežama i pokrenula žestoke rasprave na društvenim mrežama. Mladenci su naime pozvali svoje najdraže da proslave poseban dan sa njima, čak su dobrodošli i psi, odnosno kućni ljubimci - ali deca nisu pozvana.

Kontroverzna pozivnica, koju je na Tviteru podelio korisnik Pavel Gaona, sadrži imena mlade i mladoženje, datum venčanja i jasnu poruku na dnu - koja je mnogima zasmetala.

"Događaj prilagođen kućnim ljubimcima/ Bez dece."

Ova odluka o davanju prioriteta kućnim ljubimcima u odnosu na decu izazvala je burnu raspravu među korisnicima društvenih mreža.

Mišljenja su podeljena, a neki brane pravo para da postavljaju sopstvene kriterijume za goste, dok se drugi žestoko protive isključivanju dece u korist pasa. I mnogi su pohrlili u odeljak za komentare kako bi iskazali svoj stav.

"U redu je, svako može da organizuje svoje venčanje kako mu odgovara. Da, ponekad deca mogu da budu dosadna, ali to su ljudi. Svi smo bili deca. Žalosno je što tako razmišljaju."

Suprotno tome, pristalice izbora para tvrde da je to privatni događaj, a domaćini imaju pravo da pozovu koga god žele.

"Svi odlučuju o svom venčanju. Venčavajte se i pozovite sve vrtiće u gradu ako želite. Nije na vama da iskazujete mišljenje na odluke drugih."

Pavel Gaona, koji je izvorno podelio pozivnicu, izrazio je sumnju u njenu autentičnost jer nije mogao da locira pomenutu adresu. Uprkos tome, kontroverza i dalje traje, pri čemu neki brane isključivanje maloletnika, a drugi osuđuju davanje prednosti psima u odnosu na decu.

Bonus video:

00:10

Svadba Đanijevog sina

(Espreso/Kurir.rs/ Činjenice.ba/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.