NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVA LEPOTICA IMA GODINA: Izgleda kao studentkinja, a evo šta kaže o MUŠKARCIMA
Đina Sjuart, Foto: Printscreen/Instagram/worldshottestgrandma

LEPOTA I ZDRAVLJE

NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVA LEPOTICA IMA GODINA: Izgleda kao studentkinja, a evo šta kaže o MUŠKARCIMA

Đina Sjuart kaže da je postala umorna od postavljanja vida, pravljenja frizure, sređivanja noktiju, šminkanja, oblačenja

Objavljeno:

Ova glamurozna baka je odlučila da vrati kazaljke sata unazad i da se podmaladi decenijama mlađom. Naime, model za donji veš, Đina Stjuart, šokirala je svojih 400 hiljada pratioca ove nedelje kada je podelila video sebe u poprilično mladalačkom izdanju kako pevuši Rijanin hit "Diamonds". Na snimku, baka i mama četvoro dece izgleda poput studentkinje u ranim dvadesetima.

Video je izbezumio njene brojne muške pratitelje, a jedan je napisao: "Kakav divan i prirodan izgled!

- Pa ti si najlepša devojka koju sam ikada video - napisao je drugi.

Doduše, ispostavilo se da je Đinin izgled koji prkosi godinama rezultat AI tehnologije koja joj je pomogla da "vrati vreme unazad". Nakon što je provela godine snimajući videozapise na OnlyFansu, Đina je odlučila podigne svoju karijeru modela na viši nivo udruživši se s jednom kompanijom koja se bavi veštačkom inteligencijom kako bi postala potpuno virtuelna.

- Smešno je to što muškarci to vole - nedavno je rekla za Dejli Mejl i dodala da su AI modeli "glamurozni, lepi i poželjni, poput Plaejlbojevih modela devedesetih".

- Pretpostavljam da je to sličan koncept superheroja, svako voli i ima omiljenog superheroja, ide u bioskop gleda ga, divi mu se... Žele da budu oni, iako nisu stvarni. To je fantazija i beg od stvarnosti - objasnila je.

Đina, poznata na internetu kao "najzgodnija baka na svetu", postala je zvezda kada su njene glamurozne fotografije postale viralne. Slavu je unovčila udruživši se s OnlyFansom i Plejbojem, ali sada se odlučila potpuno "virtualiziovati" nakon što joj je "dosadilo da stalno pozira i da se fotografiše".

Tvrdi da je postala umorna od postavljanja videa, pravljenja frizure, noktiju, šminkanja, oblačenja i svog uloženog vremena koje joj je potrebno da obavi sve. Naime, trebala joj je pauza. U tom je trenutku rođena 28-godišnja, kompjuterski generisana Đina iz Kalifornije.

- Proučila sam AI i sarađivala s jednim neverovatnim umetnikom na Instagramu. Upotrebili smo 1000 stvarnih fotografija mene iz svih ugova, uvežbali program i klonirali me. Rezultati su bili neverovatni - zaključila je.

Bonus video:

00:19

Najpoznatija srpska porno glumica u dresu Orlova pred Mundijal

(Espreso/Stil Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.