"KAŽU MI DA SAM GROZNA MAJKA, ALI ONA TO OBOŽAVA": Majku ŽESTOKO ISPROZIVALI zbog onoga što je dozvolila ćerki FOTO
Majka i ćerka, Foto: Printscreen/TikTok/deexrudy_

šok

"KAŽU MI DA SAM GROZNA MAJKA, ALI ONA TO OBOŽAVA": Majku ŽESTOKO ISPROZIVALI zbog onoga što je dozvolila ćerki FOTO

Ona smatra da u kreativnosti sa kozmetikom nema ničeg lošeg

Objavljeno:

Za većinu ljudi dopuštanje malom detetu da eksperimentiše sa šminkom pomalo je osetljiva tema. Zbog toga je jedna majka izazvala kontroverze na internetu priznavši da ima prilično jednostavno rešenje – ona dopušta svojoj sedmogodišnjakinji da se šminka koliko god želi.

Di i njena ćerka Rudi skupile su 400.000 pratilaca na svom TikTok nalogu. Video snimci redovno prikazuju devojčicu koja otvara nove kozmetičke proizvode, isprobava ih, pa čak i dobija savete od profesionalaca. U jednom videu koji je pogledalo gotovo 60.000 ljudi, Rudi nanosi korektor oko očiju kako bi napravila "smoky eye" izgled s narandžastim i crvenim senkama.

Ćerkica
Ćerkicafoto: Printscreen/TikTok/deexrudy_

Drugi snimci prikazuje sedmogodišnjakinju kako testira niz "stvarno slatkih" olovki za oči, nanoseći dramatično crne oblike srca i leptira na svom licu.

Rudi i Di pojavljuju se snimcima sa višestrukim prelaznim isečcima - započinju video svežeg lica pre nego što počnu sa šminkanjem, i prelaze na kadar u kom su obe besprekorno našminkane.

Di je takođe objavila šaljivi video s naslovom "Ja kad sam rekla da neću dopustiti Rudi da se našminka", popraćen snimkom u kom peva "Lagala sam sama sebe".

Ovaj dvojac ima mnogo super obožavatelja, a komentatori redovno dele ljubav prema Rudi.

Devojčica se šminka
Devojčica se šminkafoto: Printscreen/TikTok/deexrudy_

"Šminka ti je tako dobra, tako sam ponosna na tebe", "Bez laži, Rudi, tvoje veštine šminkanja su bolje od mojih, a ja imam 42 godine", "Nastavi tako lepa devojko", bili su samo neki od komentara ispod njenih videa.

Ipak, njihovi kontroverzni isečci takođe su podstaknuli ljude koji su osuđivali Di i tvrdili da je njena ćerka premlada da bi se toliko šminkala.

"Zašto se šminka, premlada je", "Bukvalno je upravo izgubila mlečne zube a šminka se". "Dobiće puno bubuljica kad bude starija", pisali su oni.

Ali Di redovno objavljuje objave o tome kako joj nije stalo do reči trolova, jer kreativnost s kozmetikom usrećuje njenu ćerku. U šaljivom videu, Di je objavila isečak svoje ćerke svežeg lica s naslovom "kada trolovi počnu" - pre nego što je prešla na sedmogodišnjakinju u potpunosti našminkanu, govoreći: "Ne možeš mi ništa reći".

Bonus video:

01:18

BESPLATNE HALJINE ZA MLADE MATURANTKINJE! Obezbeđena šminka i manikir BEZ DINARA DOBIJU IZGLED O KAKVOM SANJAJU

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.