IZA SNIMKA FATALNE BAKE KOJA PLEŠE OKO ŠIPKE KRIJE SE ŠOK TAJNA! Kad je rekla ovu brojku svi su zanemeli!(VIDEO)
Baka pleše oko šipke, Foto: Printscreen / TikTok / kerrygoldfitness

šok

IZA SNIMKA FATALNE BAKE KOJA PLEŠE OKO ŠIPKE KRIJE SE ŠOK TAJNA! Kad je rekla ovu brojku svi su zanemeli!(VIDEO)

Bila je slomljena nakon što su joj rekli da je predebela u pozorišnoj školi

Objavljeno:

Keri Bernet (53) je baka iz Engleske koja pleše oko šipke.

Kako kaže, njen život je počeo kada je vežba postala deo njene rutine.

Ne samo da je u najboljoj formi svog života, ona kaže da je u stanju da zarađuje za život učeći druge umetnosti plesa.

– Bilo je to kasno u životu, ali je bio prvi put da sam se osećala dobro iznutra i spolja. Osećam kao da mi je sudbina ovo zaista stavila na put, ne samo da bih oporavila svoje telo, već i da bih se rešila negativnosti – rekla je Bernet.

Bila je slomljena nakon što su joj rekli da je „predebela“ u pozorišnoj školi.

Bernet tvrdi da je dobila instrukcije da samo jede kupus i pije vodu.

– Probala sam tako da se hranim, ali sam gladovala, pa sam počela da jedem i jedem. Morala sam da provedem dan u trikou i bila sam toliko svesna svoje težine, svi su uvek pričali o meni i to je zaista počelo da utiče na mene. Nisam znala kako da održavam težinu pa sam terala sebe na povraćanje. Bilo je to veoma strašno iskustvo – nastavila je.

Ali otkako je otkrila teretanu i ples oko šipke, njen život se promenio na bolje.

@kerrygoldfitness I really want to inspire especially us over 50’s that you can get fit at any age. I was so weak when i started. I am nearly finushed with my fitness series of how i started. I cant wait to share my passion with you all ❤️ #fyp #fitnessmotivation #over50fitness #fitnessforall #over50poler #polefitness #empoweredwomen ♬ Shallow - Lady Gaga & Bradley Cooper

Bernet je počela da igra kada je napunila 47 godina, ali u to vreme se plašila da je prestara.

– Htela sam da idem samo na jedan čas, ali bilo je neverovatno i puno raznolikih ljudi, što mi je dalo dodatnu motivaciju. Tako da sam ostala, a sada imam 53 godine i osećam se bolje nego ikad – navela je Bernet.

Kaže da je to najteža, a ipak najzavisnija stvar koju je ikada radila, čak je počela da učestvuje na takmičenjima u plesu oko šipke.

– Od tada sam počela da nastupam, a da mi je neko rekao da ću to raditi, rekla bih – ma nema šanse! Ipak, ovo je sada moja karijera i putujem svetom radeći to – dodala je.

@kerrygoldfitness And the love just gets stronger ❤️ The thought of being a grandma used to fill me with horror but I absolutely love it! Life just gets better with age…. & another baby on the way ?? .. i love you @Our life ❤️❤️ #fyp #grandmapoler #fitgrandma #grandmaandgranddaughter #fitnessover50 #fitnessmotivation ♬ you are my sunshine - christina perri

Nedavno je zauzela prvo mesto na jednom takmičenju, njen naporan rad se očigledno isplatio.

A sada ima priliku da svoju ljubav prema plesu podeli sa drugima, pomažući svojim učenicima.

– Sada sam ovo pretvorila u posao, držim časove za početnike i najbolji je osećaj na svetu pomoći ljudima da se osećaju osnaženo i da budu najbolja verzija sebe – zaključila je Bernet.

Bonus video:

00:53

OVAKAV PLES OKO ŠIPKE I STIKLE JOŠ NISTE VIDELI! Svi u neverici, niko ne moće da veruje kako ovoj devojci TO USPEVA! (VIDEO)

(Espreso / Srpskiportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.