POLICIJA ZAUSTAVILA PIJANU DEVOJKU, ONA ODMAH POZVALA OCA! O njegovoj reakciji sada SVI pričaju (VIDEO)
Haopenje devojke, Foto: Printscreen/Youtube/Drive Thru Tours

hapšenje

POLICIJA ZAUSTAVILA PIJANU DEVOJKU, ONA ODMAH POZVALA OCA! O njegovoj reakciji sada SVI pričaju (VIDEO)

Otac postao primer kojem aplaudiraju

Objavljeno:

Na internetu se pojavio video nesvakidašnjeg događaja s kraja 2022. godina kada je policija zaustavila 21-godišnju devojku zbog vožnje u alkoholisanom stanju, prenosi Jutarnji list.

Devojka je tvrdila da je popila ‘samo jedno piće‘, ali policija je posumnjala da je popila i više, a možda autom oborila i obližnji semafor s obzirom da joj je bio oštećen branik automobila.

Kako bi izbegla privođenje, devojka je nekoliko puta naglasila da je i njen otac policajac u lokalnoj policijskoj stanici i zatražila je da ga pozovu. Ali kad se njen otac pojavio – on ju je uhapsio.

Dok je ona plakala i govorila da je ‘kapiten lokalnog tima‘, otac joj je rekao: ‘Prekini sada s tim i uđi u auto. Uhapšena si!‘

Otac nije ni pokušao zataška slučaj ili zloupotrebi položaj, već je naterao ćerku da preuzme odgovornost za svoje postupke.

U policijskoj stanici su obavljeni potrebni testovi i utvrđena je dvostruko veća količina alkohola u krvi od dozvoljene. Devojka je dobila sudski poziv, a otac postao primer kojem aplaudiraju.

Bonus video:

01:38

Hapšenje divljeg taksiste kod Aerodroma Nikola Tesla

(Espreso / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.