"UPRAVO SAM UBIO BIVŠU ŽENU": Milena (28) KRVNIČKI izbodena 36 puta, drugarica otkrila UŽASNE detalje MALTRETIRANJA
Žena, ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/Moj_beo_grad

HOROR!

"UPRAVO SAM UBIO BIVŠU ŽENU": Milena (28) KRVNIČKI izbodena 36 puta, drugarica otkrila UŽASNE detalje MALTRETIRANJA

Bivši muž Milene iz Nemačke uhapšen je zbog femicida

Objavljeno:

Lepu Milenu (28) izbo je bivši muž, otac njenog deteta, najmanje 36 puta pre nego što je ona iskrvarila na smrt u Nemačkoj.

Givami G. (35) iz Azerbejdžana optužen je za ubistvo bivše supruge Milene, zbog čega je počelo suđenje na sudu u Marburgu.

Milena i Givami bili su u braku od leta 2021. godine, a njihov sin Aris (sada 3 godine), bio je ponos svoje majke. Početkom 2022. godine mlada žena je ostavila muža, nakon čega je on počeo da je uhodi, prenosi Bild.

Nemačka policija
Nemačka policijafoto: Profimedia

Prema optužnici, Givami ju je pratio, dolazio kod nje u stan, iznenada se pojavljivao u vrtiću ili prodavnici - svuda gde je Milena bila.

"On je studentkinju prava bombardovao porukama, koje je ona žestoko odbila i blokirala", rekao je tužilac na početku procesa u utorak.

Milena je podnela više prijava zbog uhođenja, napada i pretnji.

"Milena je bila prestravljena", kaže njena prijateljica Ana (32).

Posle višemesečnog psihičkog terora, u noći 30. oktobra 2022. godine došlo je do užasa: Milena se zabavljala sa prijateljima u klubu "Mun" kada se njen bivši iznenada ponovo pojavio i zamolio je da razgovara sa njim napolju, navodi se u optužnici.

Nemačka policija
Nemačka policijafoto: Profimedia

Tada joj je, prema rečima tužilaca, rekao sledeće: "I dalje ćeš morati da platiš za svoje reči i postupke". Nakon toga je napustio diskoteku.

Kada je Milena došla kući oko tri sata ujutru i otvarala vrata zgrade, Givami ju je čekao u zasedi i napao sa leđa kuhinjskim nožem. Izbo ju je nekoliko puta, uključujući u vrat i grudi, navodi se u optužnici.

Milena je umrla na licu mesta nakon što joj je bivši zadao najmanje 36 uboda nožem. Tužilaštvo veruje da je osumnjičeni ubio Milenu iz osvete kako bi je sprečio da bude sa drugim.

Nakon ubistva, Givami se, sav krvav, predao policiji.

Nemačka policija
Nemačka policijafoto: Profimedia

"Upravo sam ubio bivšu ženu", rekao je on potpuno smireno, prema rečima policajca.

Mali Aris sada živi sa Mileninom majkom, svojom bakom Anom (49), dok se suđenje nastavlja.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.