HOROR NA PUTU! Vozač se SURVAO sa LITICE od 30 METARA, pa proveo 5 dana ZAROBLJEN u kamionu (VIDEO)
Vozač pao sa litice, Foto: PrintScreen/ Instagram/ kern_county_fire

nesreća na putu

HOROR NA PUTU! Vozač se SURVAO sa LITICE od 30 METARA, pa proveo 5 dana ZAROBLJEN u kamionu (VIDEO)

Američki policajci su došli po pozivu i pronašli su teško oštećen kamion i jednog putnika na dnu litice

Objavljeno:

Vozač koji je pao sa litice od 30 metara u udaljenom području Južne Kalifornije i proveo pet dana zarobljen u olupini kamiona, spasen je prošlog vikenda zahvaljujući vatrogascima koji su formirali ljudski sistem kotura da bi žrtvu izvukli iz provalije, saopštile su vlasti.

Spasavanje se odvijalo oko 10:58 ujutro po lokalnom vremenu u subotu u planinama u okrugu Kern, kada je osoba koja je pozvala 911 prijavila da vidi vozilo na dnu strme klisure između gradova Arvin i Staljon Springs, navodi se u izveštaju o incidentu Vatrogasne službe okruga Kern.

Kad su vatrogasci stigli na izolovano mesto, pronašli su teško oštećen kamion i jednog putnika na dnu litice, navodi se u izveštaju, prenosi ABC News.

Odmah je bilo jasno da će biti potrebni dodatni ljudi i oprema, napisali su vatrogasci, ističući da je strm, neravan teren bio poseban izazov za dolazak do povređenog vozača.

Tim od više od 20 vatrogasaca - uključujući četiri posade s motorima, šest vatrogasnih patrolnih jedinica i gradski tim za potragu i spasavanje - udružio je snage kako bi pokrenuo spasavanje.

Vatrogasne ekipe napravile su sistem ljudskih kotura užetom kako bi došle do vozača.

Na fotografiji koju je objavila vatrogasna služba vidi se više desetina vatrogasaca kako stoje rame uz rame na zemljanom putu iznad litice, držeći se za konopac i spuštaju spasioca do slupanog vozila.

Ime i pol povređenog vozača nisu objavljeni, a prebačen je helikopterom u bolnicu i nalazi se na lečenju zbog povreda koje nisu opasne po život, rekli su zvaničnici.

Bonus video:

00:25

STAJALA JE NA IVICI LITICE I NE SLUTEĆI DA JOJ IZA LEĐA SESTRA SPREMA NAJGORE! Jedan običan poziv na izlet pretvorio se u košmar

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.