KRILA DROGU U KREVETU GDE JE BEBA SPAVALA! Majka priznala krivicu za smrt jednogodišnjeg sina koji se PREDOZIRAO
Mesto zločina, Foto: Printscreen/Youtube/CBS Mornings

HOROR

KRILA DROGU U KREVETU GDE JE BEBA SPAVALA! Majka priznala krivicu za smrt jednogodišnjeg sina koji se PREDOZIRAO

Njen advokat je rekao da nije razumela rizik za svog sina, što predstavlja krivični nemar

Objavljeno:

Žena iz Mejna izjasnila se krivom za ubistvo iz nehata nakon fatalnog predoziranja njenog 14-mesečnog sina, što je dovelo do otkrića fentanila i drugih droga u vrednosti od 700.000 dolara, javlja AP.

Istražitelji su otišli ​​u kuću Ešli Maloj u Ogusti nakon što je pozvala hitnu pomoć, a njen sin Karson je umro u bolnici. Otkrili su beli prah na ćebetu i čaršavu u spavaćoj sobi u kojoj je Karson spavao. Obdukcijom je utvrđeno da je mališan umro od komplikacija usled izlaganja moćnom opioidnom fentanilu, rekli su zvaničnici za sprovođenje zakona.

Policija
Policijafoto: Printscreen/Youtube/NBC Washington

Maloj (22), iz Ouklenda, priznala je u sredu krivicu za optužbe za drogu i ubistvo iz nehata. Kazna će joj biti izrečena naknadno.

Njen advokat je rekao da nije razumela rizik za svog sina, što predstavlja krivični nemar. Advokat je rekao da su drugi krijumčarili drogu i da je Maloj bila samo saučesnik, ali ne i aktivni učesnik.

Detektivi državne policije koji su pretražili njen stan pronašli su oko 2,7 kilograma fentanila, više od 1,4 kilograma metamfetamina, više od 450 grama krek kokaina i više od 2.000 dolara u gotovini.

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.