POSTOJI OPASNOST OD TREĆE EKSPLOZIJE: Stravične fotografije i SNIMCI iz RUMUNIJE nakon NESREĆE NA PUMPI
Foto: Twitter printscreen/TheInsiderPaper

jezivo

POSTOJI OPASNOST OD TREĆE EKSPLOZIJE: Stravične fotografije i SNIMCI iz RUMUNIJE nakon NESREĆE NA PUMPI

Nadležni strahuju da postoji opasnost od treće eksplozije, a ovo su snimci prve dve

Objavljeno: 23:13h

Jedna osoba je poginula, a 33 su povređene u dve eksplozije na pumpi u Krevediji, u blizini Bukurešta. Četiri osobe zadobile teške opekotine, a evakuisano je 3.000 stanovnika u radijusu od 700 metara.

Portparol Vlade MihaL Konstantin kaže da se trenutno preduzimaju koraci za tranport povređenih u eksploziji i da će se Evropski mehanizam koristiti pre svega za sve intubirane“.

Nadležni strahuju da postoji opasnost od treće eksplozije "na tankeru koji je daleko".

- Treba proceniti područje, područje je i dalje opasno i zbog toga smo se evakuisali na daljinu, jer postoji opasnost od još jedne eksplozije na drugom tankeru koji je u daljini. Kolege iz policije i žandarmerije su pomagale da se stanovništvo skloni, jer je svako želeo da ide svojoj kući u okolini požara i to je zabranjeno. U ovom trenutku kolege će nastaviti da pokušavaju da kontrolišu situaciju - rekli su nadležni.

Nakon prve eksplozije, vatra se proširila na dve cisterne i obližnju kuću, zbog čega je i blokiran drumski saobraćaj, navodi Agencija za vanredne situacije (IGSU).

Eksplozija, Rumunija
foto: Twitter printscreen/TheInsiderPaper

Druga eksplozija dogodila se na TNG stanici u kojoj je povređeno 26 vatrogasaca, rekao je novinarima zamenik ministra unutrašnjih poslova Raed Arafat, koji je zadužen za jedinicu za hitne slučajeve.

Bonus video:

01:54

Navijači Srbije stigli u Manilu, neki iz Australije i Kine

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.