OGLASIO SE TRAMP NAKON DEŠAVANJA KOJE JE CEO SVET POMNO PRATIO: Obelodanio SVE, slušajte ga SAMO (FOTO)
Donald Tramp, Foto: TASOS KATOPODIS / Getty images / Profimedia

"UŽASNO ISKUSTVO"

OGLASIO SE TRAMP NAKON DEŠAVANJA KOJE JE CEO SVET POMNO PRATIO: Obelodanio SVE, slušajte ga SAMO (FOTO)

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp je otkrio šta su mu radili u zatvoru i tom prilikom poslao jasnu poruku

Objavljeno:

Nekoliko sati nakon što je kratkotrajno boravio u zatvoru Fulton u Atlanti, bivši predsednik Donald Tramp rekao je za Njuzmaks da je trenutak kada su ga slikali (kao i svakog drugog zatvorenika) bio „užasno iskustvo“.

„Nikada nisam čuo reči ‘mug shot’ (fotografija koja se snima u zatvoru). Nisu me tome naučili u Vorton školi finansija“, našalio se Tramp dok je razgovarao sa voditeljem Gregom Kelijem u emisiji „Greg Kelly Reports“.

On je ponovio reči koje je rekao i po izlasku iz sudnice.

„To je veoma tužno iskustvo, i veoma tužan dan za našu zemlju. Ministarstvo pravde se koristi kao političko oružje,“ dodao je on.

Bivšem predsedniku su uzeti otisci prstiju, podaci i on je fotografisan u zatvoru u Atlanti oko 19:30. sati po lokalnom vremenu. Pušten je nakon 20 minuta uz kauciju od 200.000 dolara, prenosi N1.

Inače, njegova slika iz zatvora u međuvremenu je postala viralna.

Njegova predaja dolazi nakon što ga je velika porota optužila po nalogu okružnog tužioca Fani Vilis zbog navodnog pokušaja da poništi rezultate predsedničkih izbora 2020. godine.

Protiv Trampa su trenutno podignute četiri optužnice.

„To je samo jedan problem za drugim. Ono što oni žele je da pokušaju da vas iscrpe… apsolutno je užasna stvar koju rade. I nikada nisam video ništa slično. Ovo je zemlja trećeg sveta“, komentarisao je Tramp.

Podsetimo, bivši predsednik SAD-a i mogući republikanski kandidat na narednim izborima 2024. godine tereti se da je pokušao da preokrene izborne rezultate predsedničkih izbora u saveznoj državi Džordžiji 2020. godine.

On je optužen zajedno sa još 18 lica, od kojih se većina u protekla dva dana prijavila u isti zatvor, platila kauciju i moći će da nastavi da se brani sa slobode.

Bonus video:

04:47

CENJENI NOVINAR BBC ANALIZIRA NOVO STANJE U SAD: Svi se raduju zbog dolaska Bajdena, osim Rusije (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.