PUTIN I ERDOGAN NA SASTANKU U SOČIJU 4. SEPTEMBRA: Evo o čemu će razgovarati
Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, Foto: EPA-EFE/SERGEY GUNEEV, EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

sastanak predsednika dveju sila

PUTIN I ERDOGAN NA SASTANKU U SOČIJU 4. SEPTEMBRA: Evo o čemu će razgovarati

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je ranije ovog meseca da će mesto i tačan datum sastanka dva predsednika biti usaglašeni diplomatskim kanalima, nakon što je rekao da to neće nužno biti u Turskoj

Objavljeno: 10:07h

Predstojeći sastanak turskog i ruskog predsednika, Redžepa Tajipa Erdogana i Vladimira Putina, trebalo bi da bude održan 4. septembra u Sočiju, preneo je danas TASS pozivajući se na neimenovani diplomatski izvor.

List ''Milijet'' juče je preneo da će turski ministar inostranih poslova Hakan Fidan posetiti Moskvu u septembru kako bi održao razgovore o obnavljanju sporazuma o izvozu žita.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je ranije ovog meseca da će mesto i tačan datum sastanka dva predsednika biti usaglašeni diplomatskim kanalima, nakon što je rekao da to neće nužno biti u Turskoj.

Dodao je da Putin smatra da je sada vreme kada mora da bude u zemlji, i da zato ne planira da ide u posete drugim zemljama.

Bonus video:

01:37

RUSIJA ĆE USMERITI RAKETE KA ŠVEDSKOJ AKO URADE OVO! Stručnjaci: Erdogan je trgovao sa NATO- om za garancije ulaska u EU

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.