MAJA JE TIHA PATNJA MUŠKARACA ŠIROM SVETA: Zanosna voditeljka OKREĆE GLAVE, a tek da vidite VRELE KADROVE (FOTO)
Maja Džama, Foto: Printscreen/Instagram/mayajama

al je dobra!

MAJA JE TIHA PATNJA MUŠKARACA ŠIROM SVETA: Zanosna voditeljka OKREĆE GLAVE, a tek da vidite VRELE KADROVE (FOTO)

Njen otac je većinu vremena provodio iza rešetaka, a sa 12 godina Maja je odlučila da prestane da razgovara sa njim

Objavljeno:

'Love Island UK' je jedan od najpopularnijih rijaliti programa ikada, a gledaoci će garantovano biti zabavljeni. Zajedno sa seksi devojkama i zgodnim momcima koji se takmiče za nagradu od 50.000 funti, zanosna voditeljka Maja Jama takođe okreće glave. Ovu lepoticu na Instagramu prati 2,9 miliona ljudi, a ona ih svakodnevno nagrađuje vrućim slikama.

Maja se ne plaši da pokaže svoje zaobljene obline u bikiniju, ili elegantnu verziju u večernjoj haljini. Nekako nam se čini da je leto njeno godišnje doba, a lako bi mogla da zaseni čak i kandidatkinje 'Love Island UK', koje su poznate po lepoti i nestašnosti.

Lepa i uspešna

Maja je rođena 14. avgusta 1994. godine u Bristolu, Velika Britanija. Ona je poznata voditeljka, a voli i muziku - radi kao di-džej. Njen otac je somalijskog porekla, a majka Šveđanka. Ime joj je dala majka, koja ju je rodila sa 19 godina - velika obožavateljica američke spisateljice i pesnikinje Maje Anđelou.

Njen otac je većinu vremena provodio iza rešetaka, a sa 12 godina Maja je odlučila da prestane da razgovara sa njim. Odlučila je da ode u medije, pa se 2012. preselila u London, gde je i započela karijeru glumice. Iako joj je to bio san, ubrzo je shvatila da joj je uloga voditeljke i TV voditeljke mnogo bolja. Brzo je stekla popularnost, a iza sebe već ima veoma bogatu i uspešnu karijeru.

Maja takođe radi na radiju i ima svoj podkast pod nazivom „Kad ti život daje dinje“. Njeno lice krasilo je brojne naslovnice poput Voguea. Trenutno nije u vezi, a svoje fanove na Instagramu stalno podseća koliko je seksi.

Maja i 'Love Island UK'

'Love Island UK' je sinonim za zabavan i vruć rijaliti šou koji Maja Jama vodi od prošle, devete sezone. Njena uloga je ključna jer upravo ona vodi Ostrvljane kroz izazove, igre, intrige, intimne ispovesti i, u finalu, do pobede. Pored nje, glas 'Love Island UK' je Iain Stirling, škotski komičar koji iznova oduševljava publiku svojim komentarima i akcentom.

Sve što nudi 'Love Island UK' - od smijeha, prevare i ljubavi do voditeljke Maie i šaljivog Iaina, možete pratiti na net.hr i platformi Voio odmah nakon lansiranja 27. avgusta! Ova sezona će biti brutalna.

Bonus video:

02:58

VODITELJKA KURIR TV U ŠOKU! Stanišićka neupućena da JK ima NOV ALBUM: Nema šanse! ONA NIKAD NE BI PEVALA O GENITALIJAMA lažete!

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.