OVO JE MAJKA KOJA JE SKOČILA SA SINOVIMA KROZ PROZOR: Mali Vladimir nije PREŽIVEO, za život brata se još BORE! FOTO
Foto: Printscreen/Društvene mreže

HOROR!

OVO JE MAJKA KOJA JE SKOČILA SA SINOVIMA KROZ PROZOR: Mali Vladimir nije PREŽIVEO, za život brata se još BORE! FOTO

Oko 23.30 časova, suprugu je poslala oproštajnu poruku, nakon čega je usnulu decu uzela iz kreveta i zajedno sa njima se bacila kroz prozor

Objavljeno:

Mali Vladimir, koji je stradao kada je njegova majka sa njim i njegovim bratom u naručju skočila sa drugog sprata jednog motela u Rumuniji, trebalo je u subotu da proslavi 2. rođendan.

Lekari se i dalje bore za život njegovog trogodišnjeg brata Gabrijela, koji se nalazi u teškom stanju u bolnici, dok je majka (23) prebačena u psihijatrijsku ustanovu nakon jezivog zločina.

Tragedija se dogodila 20. avgusta oko ponoći u jednom motelu u Botošanima. Nekoliko sati ranije majka je došla u motel sa dečacima bez dokumenata, gde je zamolila da joj izdaju sobu jer joj je, kako je rekla, pobegao poslednji autobus za rodni grad.

Oko 23.30 časova, suprugu je poslala oproštajnu poruku, nakon čega je usnulu decu uzela iz kreveta i zajedno sa njima se bacila kroz prozor.

Mali Vladimir ostao je na mestu mrtav, njegov brat Gabrijel zadobio je po život opasne povrede, dok je majka nekako pala na nadstrešnicu prvog sprata i ostala gotovo nepovređena.

Dok su lekari Hitne pomoći pokušavali da ožive Vladimira, a malog Gabrijela smeštali u sanitet, majka je stajala na simsu i pretila da će se dokrajčiti. Drama je trajala puna dva sata, dok konačno nisu savladali mladu ženu i odvezli je na psihijatriju.

Motivi ovog stravičnog zločina i dalje nisu poznati. U poruci koju je poslala suprugu moglo bi se naslutiti da je u braku bilo problema.

1 / 4 Foto: Printscreen/Društvene mreže

"Hvala ti što si me naterao da uradim nešto što nisam nikako želela. Nadam se da si srećan što si nas se rešio i što više ne moraš da nam šalješ novac. Shvatila sam da ti je to bila najveća muka. Želim ti da zadržiš sav novac. Žalim zbog svega, i što sam se udala za tebe, zbog svega... Odlazim od kuće. Žao mi dece, nije njihova krivica, ali ne mogu da ih ostavim, jer niko ih neće voleti. Nadam se da si srećan bez nas. Zbogom! Sve sam pokušala da uradim za tebe, za tvoju majku, tvog oca, za sve vas. Ostavila sam decu i bez igračaka i bez odeće, uzmite sve, vi koji ste na mene gledali kao da sam dadilja", navodno je pisalo u poruci koju je poslala suprugu pre nego što je bacila decu sa prozora motela.

Međutim, otac dečaka, koji je u vreme tragedije bio poslom u Bukureštu, odlučno to demantuje.

"Čuli smo se svakog dana, uvek sam je pitao za decu, slao sam im novac. Nju su svi voleli", rekao je Aleksandar, otac mališana.

On kaže i da je narednih dana trebalo sinovima da slavi rođendan. Vladimir je trebalo da napuni dve godine 26. avgusta, a stariji sin puni tri godine 6. septembra.

Aleksandar kaže da su za proslavu kupljeni i baloni.

"Nadam se da će bar stariji sin preživeti", rekao je neutešni otac.

Bonus video:

00:22

Zgrada na Banjici gde je izvršeno ubistvo i samoubistvo

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.