SUZANA STALA PRED KAMERE U VRELOJ HALJINICI, GRUDI SE PRELIVALE: Muškarci na APARATIMA, kako je OVAKO DOBRA? VIDEO
Suzana Almeida, Foto: Printscreen/Youtube/ATNB

UŽAS

SUZANA STALA PRED KAMERE U VRELOJ HALJINICI, GRUDI SE PRELIVALE: Muškarci na APARATIMA, kako je OVAKO DOBRA? VIDEO

Suzana je jedna od najatraktivnijih televizijskih voditeljki sveta, a zbog njenog vrelog izdanja muškarcima često padaju vilice

Objavljeno:

Suzana (Suzi) Almeida, jedna od najatraktivnijih televizijskih voditeljki sveta, opet je pronašla način kako da od vremenske prognoze napravi pravi mali erotski šou.

Eto, sada je Almeida u studio ušetala u oskudnoj haljinici koja joj je prilično otkrivala grudi, ali baš kao da joj to nije bilo dovoljno, u jednom trenutku se ničim izazvana počela i naginjati.

Lepu Almeidu u ovom trenutku prati gotovo 600 hiljada ljudi na Instagramu, a činjenica je i to da je svojim "ukazanjima" ispred kamera odavno zainteresovala i mnogobrojne korisnike Jutjuba.

Neki među njima su brže-bolje na toj platformi objavili u kakvu se predstavu sada upustila, samo mesec dana nakon što su je uhvatili kako se igra sa nogama i pritom otkriva gaćice.

Almeida inače možemo gledati na stanici naziva "Televisa Guadalajara", a ispred kamera se sve ređe i ređe pojavljuje u čednim izdanjima.

Bonus video:

02:40

JEREMIĆKA BRUTALNO ISKRENA: SPAVALA BIH U KONTEJNERU! Voditeljka otkrila svoj tip ličnosti i na šta troši BASNOSLOVNE SUME PARA!

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.