MAČKA JE SHVATILA DA JOJ JE VLASNICA TRUDNA, PA URADILA NEŠTO NEVEROVATNO: Prišla je i šapom dodirnula stomak, a...
Mačka, Foto: Printscreen/Instagram-cute__cats_10

PRESLATKO

MAČKA JE SHVATILA DA JOJ JE VLASNICA TRUDNA, PA URADILA NEŠTO NEVEROVATNO: Prišla je i šapom dodirnula stomak, a...

Mnoge žene koje imaju kućne ljubimce tvrde sa su oni saznali za njihovu trudnoću čak i pre njih samih

Objavljeno:

Poznato je da mačke smanjuju stres i anksioznost. One takođe, navodno, mogu da umanje bol i oslobode vlasnika negativne energije. Moglo bi se reći da su mali terapeuti, a druženje sa njima smanjuje osećaj uznemirenosti. Ispitivanja pokazuju da maženje mačke može pozitivno da utiče na krvni pritisak i da umiri nervni sistem. Takođe, dokazano je da su vlasnici mačaka manje izloženi stresu i da navodno imaju manji rizik od srčanih oboljenja.

Mnoge žene koje imaju kućne ljubimce tvrde sa su oni saznali za njihovu trudnoću čak i pre njih samih. Tako je Instagram snimak mačke koja je prvi put shvatila da je njena vlasnica trudna postao viralan. Ovde je žena imala stomak koji se jasno video. Njena mačka očigledno nije obraćala pažnju sve do jednog momenta, a na radost mnogih taj trenutak je zabeležen kamerom.

Mačka primećuje vidno zaobljen stomak njene vlasnice i oprezno mu prilazi i pokušava da ga dodirne šapicom. Kada ga je dodirnula kao da je shvatila da se nešto dragoceno nalazi u njemu, pa je nastavila da ga miluje. Potom ga je oprezno onjušila i smestila se da spava baš uz njega.

Na samom kraju snimka mačka drema pored novorođenčeta koje je u pelenama. U jednom momentu ustaje i počinje da njuši bebu zbog, pretpostavlja se, neprijatnog mirisa, a kada je shvatila odakle dolazi elegnatno se pomerila i zadremala na drugom mestu.

Ovaj snimak je na društvenoj mreži Instagram sakupio 400.000 sviđanja, a komentari nisu prestali da se ređaju.

- Moja mačka je znala pre mene da sam trudna i stalno se vrzmala oko mog stomaka i njuškala ga. Na kraju sam uradila test na trudnoću i bila je u pravu, test je bio pozitivan!

- Mačka kada prede na vama snižava vam krvni pritisak, podstiče pravilan rad srca, zarastanje rana, kao i kostiju. One znaju stvari pre nas, a njihovo prisustvo je neprocenjivo.

- Moja mačka je pre mene saznala za svaku moju trudnoću i nikada me ne bi ostavila samu u krevetu dok se ne porodim, a sada obožava i moju decu.

- I posle ovoga neko dovodi u pitanje vernost mačaka?

- Mačka na drugom snimku je rekla: “Volim bebu, ali ja joj neću menjati pelene, pozovite me kad beba bude čista!” - glasili su samo neki od komentara korisnika ove društvene mreže.

Bonus video: PANTER LI JE, MAČKA LI JE? Čitalac zbunjen, šta je ovo na snimku, ko se šeta kanalom Dunav-Tisa-Dunav

00:05

PANTER LI JE, MAČKA LI JE? Čitalac zbunjen, šta je ovo na snimku, ko se šeta kanalom Dunav-Tisa-Dunav (VIDEO)

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.