BATALILA POLITIKU, RAZVELA SE, PROVODI SE NA ŽURKAMA BEZ TRUNKE KAJANJA: Zbog skandala je sve promenila (FOTO)
Sana Marin, Foto: EPA-EFE/KIMMO BRANDT, Društvene mreže

BIVŠA PREMIJERKA

BATALILA POLITIKU, RAZVELA SE, PROVODI SE NA ŽURKAMA BEZ TRUNKE KAJANJA: Zbog skandala je sve promenila (FOTO)

Bivša premijerka je objavila i fotografiju na kojoj nosi ružičasti top uparen sa crnom mini suknjom i crnim štiklama

Objavljeno:

"Volela bih da imam mirniji život", rekla je Sana Marin kada je pre nekoliko meseci napustila mesto premijera Finske. Sada njen samački život - nakon što se razvela od muža - uključuje žurke, ali ovaj put bez trunke žaljenja, piše protothema.gr.

Ova 37-godišnjakinja na slikama koje objavljuje na svom instagram profilu pokazuje kako se zabavlja sa prijateljima na Flow festivalu, trodnevnom muzičkom hepeningu u Helsinkiju. Najmlađa liderka u istoriji podelila je mnogo svojih fotografija na kojima uživa u životu bez političkih obaveza. Zapravo, kako je rekla, ovo joj je prvo "pravo letovanje" posle dugo vremena.

Za svaki dan festivala Marinova je birala drugačiji stil odevanja. Debitovala je u smeloj prozirnoj crnoj haljini, kao što je prikazano na fotografijama koje je podelila na Instagramu. Drugi dan je odlučila da doda više boje u roze haljinu u Barbi stilu, koju je upotpunila crnim čizmama. Pridružila joj se poslanica Nasima Razmiar, koja se odlučila za skromniju odevnu kombinaciju sa širokim pantalonama i majicom.

Bivša premijerka je objavila i fotografiju na kojoj nosi ružičasti top uparen sa crnom mini suknjom i crnim štiklama. Takođe je objavila snimke među gomilom ljubitelja muzike, koji očigledno nisu shvatili da njihova bivša premijerka pleše u njihovoj sredini.

1 / 4 Foto: Printscreen/Twitter

Većina njenih pratilaca je pozdravila promenu.

Sana Marin je zvanično podnela ostavku na mesto premijerke Finske tri nedelje ranije kada je Petri Orpo iz Partije nacionalne koalicije preuzeo dužnost. Iako je bila aktuelna ministarka, ona i njena stranka zauzele su treće mesto na izborima. Bila je najmlađa premijerka na svetu kada je preuzela dužnost 2019. godine i suočila se sa kritikama zbog velike potrošnje njene vlade.

Marinova je bila pod intenzivnim nadzorom kada su prošle godine postali viralni snimci njene strastvene igre sa pop zvezdom. Nekoliko dana kasnije, na fotografiji koja je procurila u toplesu vidi se kako se ljube na zabavi koju je priredila u premijerskoj rezidenciji. Poklonila se i zahtevima kritičara da se podvrgne testu na drogu - koji je položila.

"I ja sam čovek", rekla je Marin u tadašnjem govoru, braneći svoje pravo na privatan život. "Radim svoj posao. Učim iz toga... Želim da verujem da ljudi gledaju na posao koji radimo, a ne na ono što radimo u slobodno vreme."

Sada, 37-godišnjakinja uživa u životu kakav je želela, bez žaljenja i kritike.

01:10

FINSKA I ŠVEDSKA ULASKOM U NATO GUBE OVO?! Kastratović smatra da AMERIKANCI UNENJUJU države kako bi UŠLE POD NJIHOVU KAPU

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.