ODVELA ĆERKICU (2) U PARK, A ONDA JE NA TOBOGANU UGLEDALA OPASNU STVAR: Devojčica se UPLAŠILA, majka UPOZORAVA!
Tobogan, Foto: Viralnova

manijaci nemaju dušu

ODVELA ĆERKICU (2) U PARK, A ONDA JE NA TOBOGANU UGLEDALA OPASNU STVAR: Devojčica se UPLAŠILA, majka UPOZORAVA!

Alana je navela da obično pušta ćerku samu da siđe i igra se na toboganu, ipak, ovoga puta devojčica se uplašila, pa je zamolila majku da je prihvati

Objavljeno:

Jedna majka podelila je svoj šok sa ostalim građanima nakon što je primetila eksere velike skoro 8 centimetara na toboganu dok je čekala ćerku da siđe sa njega. Naime, kako prenosi Mirror, Alana Ešli je u Grimsbiju posetila park sa ćerkicom (2), a onda je uočila oštre eksere dok se devojčica spuštala niz tobogan. Ubrzo nakon toga, otkrila je još nekoliko njih razbacanih po parku.

Alana je navela da obično pušta ćerku samu da siđe i igra se na toboganu, ipak, ovoga puta devojčica se uplašila, pa je zamolila majku da je prihvati.

- Otišla do kraja tobogana i videla ekser koji je okrenut ka gore. To me je uznemirilo jer je tamo stavljen da povredi nekoga, a činjenica da je to mogla biti moja dvogodišnja ćerka ili bilo koje dete je strašno. Dolaze u park da se igraju, a umesto toga treba da paze na eksere - priča majka.

- Većina je bila na toboganu, dok su ostali bili po travi ili pored msta za igranje. Da je dete skliznulo nabolo bi se na njih - pojašnjava Alana.

1 / 2 Foto: Anna Kaczor / Panthermedia / Profimedia

Ova majka kaže da nije prvi put da u povom parku naiđe na neprijatnu situaciju, te dodaje da je primetila razbacane stakliće, ali i razmazane ostatke hrane po spravama za igru.

- U parku je bilo stakla, svuda je razmazana hrana. Nije prvi put i garantujem da neće biti poslednji put da se ovako nešto dešava. Iskreno, ne razumem zašto bi neko ovo uradio. Sa letnjim raspustom, mnoga deca i mališani su redovno u tom parku. Drago mi je što sam primetila eksere jer je svako dete moglo da sleti ili padne na njega - navodi ona.

Bonus video:

02:33

DEBLJI KRAJ IZVUČE DETE

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.