GOSTI SU SEDELI U RESTORANU STOPLJENI SA TIŠINOM: A onda su čuli ŠTA OVA DEVOJKA priča i ostali ZAPANJENI (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/juliencohen_piano

AU!

GOSTI SU SEDELI U RESTORANU STOPLJENI SA TIŠINOM: A onda su čuli ŠTA OVA DEVOJKA priča i ostali ZAPANJENI (VIDEO)

Tišinu može jedino da "razbije" neka lagana muzika koja se često pušta na ovakvim mestima

Objavljeno:

Za svakoga je odlazak u restoran na ručak poseban ritual, kada želi potpuni mir i jedan prijatan razgovor sa nekom dragom osobom. Atmosfera na takvim mestima je gotovo svuda ista, zategnuti stolnjaci, strogo poređani stolovi i stolice, prijatna tišina i uglavnom uglađen i pristojan svet koji se tu okuplja. Tišinu može jedino da "razbije" neka lagana muzika koja se često pušta na ovakvim mestima, međutim, njeni tihi zvuci gotovo su nečujni u trenucima kada se pretresaju neke važne ili zabavne teme među gostima.

Jedna devojka je u sekundi prekinula tišinu. Naočigled svih, dok je sedela za stolom, nonšalantno je počela da peva prezentovavši deo iz popularne opere "Karmen" kada je svojim neverovatnim glasom potpuno opčinila prisutne. Dok su gosti restorana ručali za stolom i neobavezno ćaskali sa prijateljima, iz pozadine se prvo čuo pijanista koji je za klavirom izvodio poznat operski komad.

Prisutne je ipak iznenadilo nešto drugo

Iznenađenje je bilo vidljivo i kod starije populacije ali i kod mlađih. U jednom trenutku je izmamila njihov osmeh dok su sa velikom pažnjom i divljenjem slušali operu. Njena majka je bila takođe prisutna u restoranu i stajala je sa strane sa ponosom posmatrajući ceo prizor.

Snimak je na Tiktoku pokupio 2,4 milion sviđanja a korisnici mreže nisu krili oduševljenje ovom scenom.

- Iz opere Karmen. Njen glas je transcendentan.

- Ovo mi se toliko sviđa. Potrebno nam je više klasične i operske muzike definitivno.

- Prvi put vidim da operski izvođač sedi.

- Činjenica da je poklonila besplatan šou i divno iskustvo prisutima na ručku je neverovatno.

- Jak glas...magično!- bili su neki od komentara.

Džulijen Koen je pijanista, koji je na svom profilu podelio ovaj snimak. On je objasnio kako ga je devojka potpuno impresionirala svojom hrabrošću da to uradi. Takođe je u objavi napisao kako ju je sreo dan pre toga i da su se dogovorili da ona iznenadi ceo restoran sutradan. Muškarac je rekao da su prisutni bili oduševljeni i potpuno fokusirani na devojku koja je odličo vladala scenom i koja je sve opčinila svojim glasom. Poslednje note koje je izvela su bile epohalne jer je njen glas dostigao vrhunac. Gosti su ovaj šou pozdravili velikim aplauzom i ovacijama.

00:39

KADA DOĐETE U RESTORAN, OBAVEZNO OVO PITAJTE KONOBARA prof. dr Perišić o unosu plastike: Deco, igrajte se sa drvenim igračkama!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.