"MISLIO SAM DA TI JE TATA": Prelepa Valerija je u braku sa muškarcem starijim 18 GODINA, ali ima ODGOVOR za sve
Valerija Lipovecki, Foto: Printscreen/ TikTok/ valeria.lipovetsky

neobičan brak

"MISLIO SAM DA TI JE TATA": Prelepa Valerija je u braku sa muškarcem starijim 18 GODINA, ali ima ODGOVOR za sve

Valerija je u braku sa muškarcem starijim od nje 18 godina i zbog toga izaziva velike reakcije na društvenim mrežama

Objavljeno:

Jedna je žena otkrila da je njen suprug 18 godina stariji od nje te da su srećno zaljubljeni i imaju troje prekrasne dece. Međutim, iako im razlika u godinama ne smeta, korisnici društvenih mreža ostali su podeljeni oko veze ovog para.

32-godišnja Valerija Lipovecki već je 11 godina u braku s 50-godišnjim Garijem Lipoveckim i neobična razlika u godinama nikada im nije predstavljala problem, prenosi The Sun.

Par je ranije objasnio da su se upoznali kada je Valerija imala samo 20 godina, venčali su se 2012. godine i sada stalno dobijaju komentare o njihovoj razlici u godinama. Budući da Valeria ima 32, a Gary 50 godina, mnogi ljudi često misle da je zanima samo njegov novac. Međutim, u više je navrata influenserka potvrdila da to nije tako te je umesto toga objasnila da je 'znala da će on biti neverovatan partner i otac našoj budućoj deci'.

Par sada ima troje dece, Džejka, Benjamina i Maksimusa. Valerijin snimak na TikToku mnoge je šokiro jer je vrlo brzo prikupila 668.300 pregleda. No, korisnici društvenih mreža podeljenih su mišljenja.

Dok su neki smatrali da je par presladak i u komentarima su hvalili njihovu vezu, drugi su ostali potpuno zapanjeni velikom razlikom u godinama. I ne samo to, mnogi su mislili da je razlika u godinama prevelika i da bi Valerijin suprug mogao biti njen deda.

Jedna je osoba napisala: 'Vas dvoje ste tako dobri zajedno', dok se druga nadovezala da izgledaju kao moćan par. Međutim, u isto vreme, nisu svi bili toliko oduševljeni vezom para. Jedna korisnica je podelila: 'Izgleda kao njen tata ili deda. Uf', drugi je tvrdio: 'Mislio sam da ti je tata...', a treći samo napisao: 'Odvratno'.

Bonus video:

03:52

TEŠKO JE U GLUMAČKOJ PROFESIJI SAČUVATI BRAK! Lečić progovorio o svom prvom razvodu: Jedna stvar ga je najviše razočarala

(Espreso/ Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.