ISKASAPIO JE POSLE RASKIDA, A PRE TOGA OSTAVIO PORUKU NA FEJSBUKU: Detalji užasnog zločina
Selin Macon, Foto: Facebook/Celine Frei Matzohl

horor!

ISKASAPIO JE POSLE RASKIDA, A PRE TOGA OSTAVIO PORUKU NA FEJSBUKU: Detalji užasnog zločina

Omer C. namamio je svoju bivšu devojku da dođe kod njega u stan, gde ju je brutalno ubio

Objavljeno:

Italijanska policija pokušava da rasvetli sve detalje brutalnog ubistva Seline Fej Macol (21) koju je, kako se veruje, ubio njen bivši dečko Omer C. (28) dve nedelje nakon raskida.

Telo devojke pronađeno je u nedelju u Omerovom stanu u naselju Silando, gotovo neprepoznatljivo od ubodnih rana.

Kako piše list La Republica, Selina je pre dve nedelje raskinula sa Omerom, inače državljaninom Turske, ali ju je u subotu, kako se sumnja, on pozvao da se vide da razgovaraju.

Otac ubijene devojke je 12. avgusta prijavio njen nestanak, nakon što se Selina dugo nije javljala na mobilni. Uplašen, otac je pozvao policiju, a onda je juče otišao do Omerove zgrade. Kada je patrola stigla, na vratima stana videli su tragove krvi. Po ulasku u stan zatekli su jeziv prizor, Selina je ležala u lokvi krvi sa brojnim ubodima po vratu i grudima, dok Omera nigde nije bilo.

Ispostaviće se da je automobilom krenuo da beži prema Austriji. Odmah se krenulo u poteru, a policija je na kraju morala da mu puca u točkove kako bi ga zaustavila.

Mediji prenose da su Selina i Omer u vezi bili oko četiri meseca, te da su raskinuli pre oko dve nedelje. Nedugo nakon toga, Omer je na Fejsbuku postavio fotografiju uz reči: "Nikad nisam ni pomislio da zbog jedne greške možeš sve da izgubiš". Rođaci ubijene devojke veruju da je to dokaz da je Omer nakon raskida planirao da ubije Selinu.

Meštani priču da je mlada devojka radila u Udruženju poljoprivednika, a da je on radio kao mesar, a potom i kao konobar u jednom poznatom hotelu u Silandu. Tvrde da je delovao kao da je Omer dobar i pristojan momak i u potpunom su šoku zbog ubistva.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.