KO JE GLUMAC ČIJI SE SIN UTOPIO? Evo šta je pričao o ULOZI OCA!
Odisej Stamulis, Foto: OPEN / YOUTUBE

TUGA!

KO JE GLUMAC ČIJI SE SIN UTOPIO? Evo šta je pričao o ULOZI OCA!

Stamulis je ranije izjavljivao da uprkos razvodu od supruge, redovno posećuje sina u Furniju

Objavljeno:

Odisej Stamulis, grčki glumac danas je doživeo porodičnu tragediju kada se njegov sin (11) udavio na plaži u Fournos Ikariji, u Grčkoj. Kako prenose grčki mediji, on je otišao od kuće oko 14 časova, a njegova majka je u 18 časova prijavila njegov nestanak.

Stamulis je ranije izjavljivao da uprkos razvodu od supruge, redovno posećuje sina u Furniju. Kako je rekao, to je uglavnom bilo vikendima. U intervjuu je govorio o ulozi oca i osećanjima prema sinu.

- Moja najvažnija uloga je bila uloga oca. To je zaista nešto neverovatno. Posebno muškarci, pre nego što dobiju dete, ne shvataju koliko je to neverovatno. Pred mojim detetom sve ostalo postaje manje. Ni uloge, ni uspesi, ni novac, ni ljubavi nisu dovoljni. Dete je blagoslov - govorio je Odisej Stamulis o očinstvu.

Odisej Stamulis
foto: PRINTSCREEN YT

Karijera

Nesrećnog glumca zavolela je u grčkim serijama "Dva stranca" i "Dolče vita". Diplomirao je na smeru filozofija u svojoj 53. godini.

Da podsetimo, nakon što je prijavljen nestanak dečaka, odmah je počela istraga policije i obalske straže koja je imala tragičan kraj jer su maloletnika u 20.30 pronašli ronioci kada su zaronili u vodu i videli ga upletenog u mreže, dva metra ispod površine mora.

Kako prenose tamošnji mediji, majka je šetala sa fotografijom sina u pokušaju da ga pronađe, a kako navodi očevidac, kada je dečak izvučen iz mora, ljudi su počeli da plaču i viču "Doktore, zovite doktora!".

Dečak je prevezen kolima Hitne pomoći u seosku kliniku na ostrvu gde je konstatovana smrt. Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdili uzroci koji su doveli do njegove smrti. Istragu o ovom slučaju vodi lučko odeljenje Fourni.

Bonus video:

01:26

KAKO SPREČITI DA DOĐE DO UTAPANJA: Dragoceni saveti pred ulazak u vodu (KURIR TV)

(Espreso/Prototema)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.