GRADONAČELNICA PECALA RIBU, PA IZVUKLA ROBU VREDNU MILION DOLARA: Odmah je znala ŠTA je, nazvala je policiju (FOTO)
Pecanje, Foto: TV JORNAL SBT TV JORNAL SBT / YOUTUBE

genijalno

GRADONAČELNICA PECALA RIBU, PA IZVUKLA ROBU VREDNU MILION DOLARA: Odmah je znala ŠTA je, nazvala je policiju (FOTO)

Paket je bio umotan u pohabanu plastiku

Objavljeno: 15:43h

Gradonačelnica grada Tamp na Floridi, Džejn Kastor sa porodicom je nedaleko od obale lovila jastoge i ribe kad je izvukla neočekivan ulov: paket veličine mikrotalasne pećnice u kojemu je bilo 70 kilograma kokaina vrednog 1,1 milion dolara. Porodica je bila zaplovila prema luci kad je Džejnin brat uočio neobičan paket.

Približili su se nadajući se dobrom ribolovu jer iskusni znaju da se manje ribe okupljaju ispod sličnih predmeta koji plutaju morem jer im stvaraju senku. "Što smo se više približavali, postajalo mi je jasno da je reč o bali kokaina", rekla je gradonačelnica novinarima.

Džejn Kastor je osam godina radila kao službenica u odeljenju za narkotike policijske stanice u Tampi, a šest godina je bila šefica odeljenja, pa je odmah znala o čemu je reč. Paket je bio umotan u pohabanu plastiku. Unutra je bilo dvadesetak čvrsto zamotanih cigli, ukrašenih plavim i ljubičastim leptirićima.

Pošto je izvukla balu na svoj brod, o ulovu je obavestila ured šerifa okruga Monro. Uskoro su stigli agenti američke granične službe da bi preuzeli zalihu. Potvrdili su da je reč o kokainu i procenili ga na 1,1 milion dolara.

Bonus video:

03:10

MLADI SVE ČEŠĆE KONZUMIRAJU KOKAIN, MEŠAJU GA SA ALKOHOLOM! Eksperti: Govore to svi rade, ali JEDNA STVAR IM JE UGROŽENA

(Espreso/ Hina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.