DIREKTOR POZNATE NEMAČKE KOMPANIJE UMRO POSLE UBODA OSE? Smrt obavijena VELOM MISTERIJE, kolege sumnjaju u JEDNO
Foto: Profimedia

UMRO U 52. GODINI

DIREKTOR POZNATE NEMAČKE KOMPANIJE UMRO POSLE UBODA OSE? Smrt obavijena VELOM MISTERIJE, kolege sumnjaju u JEDNO

Vest o smrti izazvala je špekulacije među radnicima

Objavljeno:

Direktor poznate kompanije Daks Johen Gec (52) preminuo je tokom prošlog vikenda. Kako pišu nemački mediji, glavni menadžer umro je od alergijske reakcije.

Kompanija iz Leinfelden-Echterdingena u blizini Štutgarta ćuti o uzroku smrti i okolnostima.

Ipak, vest o smrti izazvala je špekulacije među radnicima. Mnogi se pitaju šta se dogodilo s vrlo cenjenim finansijskim direktorom. “Bio je jedan od nas”, rekao je radnik Daimler Trucka. Drugi je dodao: “Uvek je bio iskren i brižan čovek.”

"Bild" iz dobro obaveštenih krugova saznaje da je za menadžera navodno ubio koban ubod ose. Za njega se pričalo se da je često sa sobom imao pribor protiv uboda insekata. Ostaje nejasno je li mu pribor bio nadohvat ruke i u subotu, kada je Geca navodno ubola osa.

Ceo život u Dajmler grupi

Izvršni direktor kompanije Martin Dum (63) je nakon iznenadne smrti kolege rekao: “Johen Gec bio je srce i duša kompanije. On je frimu učinio ovakvom kakva je danas, i to ne samo s finansijske tačke gledišta.”

Gec je, inače, celi život radio u grupi Dajmler. Nakon što je završio školu u Gaggenauu u Baden-Württembergu, školovao se za industrijskog službenika u tadašnjoj firmi Mercedes-Benz AG. Kasnije je došao do mesta finansijskog direktora u upravi.

Bonus video:

02:43

Kako da svedete simptome alergije na minimum

(Espreso/ Bild)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.