SNIMAK IZ TERETANE NAKON KOG ĆETE SE DOBRO ZAMISLITI: Seo da odmori nakon VEŽBI, a onda je usledio UŽAS (VIDEO)
Teretana, Foto: Printscreen/Daily Mail

JEZIVO

SNIMAK IZ TERETANE NAKON KOG ĆETE SE DOBRO ZAMISLITI: Seo da odmori nakon VEŽBI, a onda je usledio UŽAS (VIDEO)

Otac troje dece zadobio teške telesne povrede, a ono što mu se dogodilo može svakom

Objavljeno:

Regilanio da Silva (42), otac troje dece, zadobio je teške telesne povrede nakon što mu je prošle sedmice jedna od sprava u teretani pala na vrat.

Kamere su snimile trenutak kako Silva u jednoj teretani u Brazilu seda na klupu mašine za čučnjeve da bi odmorio nakon serije vežbi. U sledećem trenutku gornji deo sprave, na kojoj su bili tegovi težine oko 150 kilograma pada Silvi na vrat.

Trojica muškaraca su odmah skočila u pomoć, a ubrzo su stigli i lekari koji su ga prebacili u bolnicu. Zadobio je ozbiljne povrede vrata, a lekari kažu da su minimalne šanse da će Silva ikada više hodati.

Njegova sestra Marija Dores kaže da je uspeo malo da pomeri ruke i da je prema rečima lekara u stabilnom stanju.

Neurohirurg, dr Hose Koreia, kaže da su šanse da Silva ikad više stane na svoje noge gotovo nikakve.

"Nažalost, nema ni motornih ni osetljivih funkcija. To je najteža povreda koja postoji sa stanovišta neuroloških oštećenja. Šansa je, statistički, manja od 1% povratka motoričkih i osetljivih funkcija", rekao je doktor.

Iz teretane su saopštili da je sprava koja je pala na Silvu kupljena pre manje od dva meseca i da je bila u odličnom stanju.

Sisero Aparesido, menadžer teretane rekao je da oprema ima ploče sa strane sa centralnom bravom i da su posetioci teretane na njoj radili konvencionalne čučnjeve umesto "čučnjeva slobodnim stilom“.

Porodica povređenog muškarca rekla je da je teretane pokrila 50 odsto troškova operacije. Nakon toga otvoren je račun za prikupljanje pomoći za dalje lečenje nesrećnog čoveka.

Bonus video:

00:50

Teretana Jove Kecmana

(Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.