UKRAJINSKA MANEKENKA OSTALA BEZ OKA, PA POZIRALA ZA PLEJBOJ: Pokazala ZANOSNO TELO, a bikini... Prelepa je! (FOTO)
Ukrajinska manekenka Irina, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Anti-Tank / Anti-Armour

rat u ukrajini, druga strana

UKRAJINSKA MANEKENKA OSTALA BEZ OKA, PA POZIRALA ZA PLEJBOJ: Pokazala ZANOSNO TELO, a bikini... Prelepa je! (FOTO)

Irina Bilocerkovec se za Pjeboj pojavila u metalnom bikiniju

Objavljeno:

Ukrajinska manekenka koja je u ratu ostala bez oka pozirala za Plejboj.

Supruga ukrajinskog političara, koja je teško ranjena na početku rata, našla se na naslovnici prvog štampanog izdanja Plejboja u toj zemlji od izbijanja sukoba.

Irina Bilocerkovec se za prvi broj pojavila u metalnom bikiniju s povezom na oku i tako podigla prašinu u tamošnjoj javnosti. Mesecima je bila podvrgnuta hitnom lečenju i operaciji nakon što je bila žrtva oružanog napada dok je bila sa svojom decom i to samo tri dana nakon početka ruske invazije na Ukrajinu u februaru prošle godine.

Manekenka i TV voditeljka, čiji je suprug pomoćnik kijevskog gradonačelnika Vitalija Klička, postala je tada simbol otpora u Ukrajini. Irina se lečila u bolnici u Berlinu, a za magazin Plejboj je otkrila kako se osećala kad se prvi put videla u ogledalu nakon rekonstrukcije lica.

- Nedostaje mi oko, cevčice štrče svuda, kosa mi je bila obrijana nakon operacije. Šavovi, ožiljci, rane svuda... Bila sam poput Frankenštajna. Vilica mi je pukla poput grančice. Više nemam lepo lice, ali ostatak mog tela je prekrasan - rekla je Irina.

Manekenku su pogodili meci kad se vozila kući kroz bogati kijevski kraj sa svoje troje dece. Imala je čak četiri operacije, a ostala je bez oka i sa mnoštvom ožiljaka po telu.

- Nije to bilo pitanje očuvanja moje lepote već je bilo pitanje da ću preživeti ili neću. Lekari u Ukrajini rekli su da ću verovatno umreti. Nisam se složila s time - priseća se Irina.

Ukrajinsko izdanje Plejboja objavilo je zvaničnu izjavu u kojoj tvrde da je Irina heroina koju su predstavili u izdanju koje se bavi otpornošću ukrajinskih žena koje su bile povređene tokom rata, ali koje nisu izgubile želju za životom.

Otkako je prošle godine započela invazija na Ukrajinu, tamošnje izdanje Plejboja izlazi samo u onlajn obliku, a ovo je prva štampana verzija nakon više od 18 meseci.

Bonus video:

01:27

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.