DIJANA JE ČULA BUKU I PROVIRILA KROZ NAPOLJE: Kad je TO videla u bazenu ZALEDILA SE, šta biste VI URADILI? (VIDEO)
Medved u bazenu, Foto: Facebook/Printscreen/Burbank Police Department

dešava se?

DIJANA JE ČULA BUKU I PROVIRILA KROZ NAPOLJE: Kad je TO videla u bazenu ZALEDILA SE, šta biste VI URADILI? (VIDEO)

Temperature u Kaliforniji su ovih dana izuzetno visoke, ali ono što je ugledala jedna žena u svom bazenu zaprepastilo je sve

Objavljeno:

Visoke temperature teško podnose ljudi, ali i životinjama posebno one sa debelim krznom. Kućnim ljubimcima je nešto lakše zato što imaju pomoć vlasnika da se rashlade, dok divlje životinje moraju da se snalaze kako znaju i umeju.

Temperature u Kaliforniji su ovih dana izuzetno visoke, ali ono što je ugledala jedna žena u svom bazenu zaprepastilo je sve. Ona je b ila u kući kad je čula buku iz dvorišta, pogledala je kroz prozor i zaledila se od straha kad je ugledala ko se brčka u njenom đakuziju.

Ona je odmah pozvala policiju i prijavila "nepozvanog gosta", bez reči je ostala i žena na centrali kad je primila ovaj vrlo neuobičajen poziv.

Kako je kasnije ispričala vlasnica kuće koja je pozvala nadležne organe, bila je šokirana i uplašena kad je videla ko se rashlađuje u njenom bazenu.

- Bio je tamo i zabavljao se u đakuziju, delovao je veoma srećno - uzbuđeno je ispričala Dijana Luis za Ki-Et-El-Ej Njuz koja je u svom bazenu zatekla ni manje ni više nego medveda, piše Dodo.

Nakon dolaska policije medved je bio krajnje opušten i nije imao nameru da ode uprkos policiji koja se okupila. Držeći se jednom rukom za rub đakuzija uživao je u vodi ne shvatajući kakvu je pometnju napravio. Ne želeći da ga povrede policija je ostala da pripazi na Dijanu.

Nakon što se rashladio medved je izašao iz bazena, prešao preko ograde i smestio ispod oblžnjeg drveta. Vlasnici kuće nije smetalo što je medved koristio njen objekat, ali je rekla da divje životinje treba držati dalje od mesta gde žive ljudi.

Video koji je istog momenta postao viralan sakupio je veliki broj sviđanja i komentara. Mnogi su rekli da životinju treba da ostave na miru, dok su se neki usaglasili da nije prijatno videti medveda u urbanim sredinama.

- Ostavite medveda na miru.

- Ma sladak je.

- Nemam ništa protiv životinja, ali ne bi mi bilo sve jedno da vidim medveda u dvorištu.

- Medvedi su dobri, ali nikad se ne zna.

- Nek uživa - glasili su samo neki od komentara.

Bonus video:

00:09

Medved prošetao selom kod Prijepolja

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.