PROVALIO U KUĆU BAKE (87), PA JE NAPAO: Nekako je uspela da se ODBRANI, a onda je usledilo nešto NEOČEKIVANO
Polomljeno staklo, Foto: printscreen/instagram/loukamilounovits

NEVEROVATNO

PROVALIO U KUĆU BAKE (87), PA JE NAPAO: Nekako je uspela da se ODBRANI, a onda je usledilo nešto NEOČEKIVANO

Merdžori Perkins je u središtu jedne od najnovijih čudnih priča koje su izašle iz sistema krivičnog pravosuđa SAD

Objavljeno:

Matrijarh domaćinstva koji insistira na hranjenju posetilaca, posebno mladih, jedan je od najtrajnijih američkih stereotipa, prenosi "The Guardian".

Ali 87-godišnja žena iz Brunsvika, u američkoj saveznoj državi Mejn, nedavno je dovela taj stereotip do krajnosti tako što se navodno borila protiv tinejdžera koji je provalio u njen dom, a zatim mu dala grickalice kada je rekao da je gladan.

Merdžori Perkins je u središtu jedne od najnovijih čudnih priča koje su izašle iz sistema krivičnog pravosuđa SAD.

Spavala je u svojoj kući oko 2 sata ujutro 26. jula kada se probudila, videla 17-godišnjeg dečaka koji joj je inače kosio travu kako stoji iznad nje, i čula ga kako govori: "Sad ću da te isečem", rekla je lokalnim novinama "Brunswick Times Record".

"Pomislila sam u sebi: "Ako će on da me seče, ja ću da ga šutnem"", rekla je ova neverovatna baka.

Bivša učiteljica u osnovnoj školi ustala je i krenula da se obuje, ali ju je tinejdžer tada napao.

Perkinsova je donekle usporila napad tako što je zgrabila stolicu i koristila je kao štit, a ona je počela da vrišti za pomoć. Ipak, niko drugi nije bio u kući ili oko nje da je čuje. Tinejdžer ju je gurnuo i više puta udario, zadavši joj bar jedan udarac u čelo od čega joj je ostala modrica.

U međuvremenu, Perkinsova ga je šutnula i pomoću stolice ga sprečila da joj se približi.

Dečak se na kraju umorio, ostavio je na miru i otišao u kuhinju, priseća se ova starica.

Tada je shvatila da on ne nosi pantalone ili cipele. Ostali su pored noža i prozorske jedinice za klimatizaciju, koju je uklonio da napravi otvor kroz koji je mogao da provali.

"Moraš da izađeš", rekla mu je Perkinsova, koja je zaključala svoja ulazna vrata. "Potrebna ti je pomoć."

Prema onome što je rekla za "Brunswick Times Record", on je odgovorio da je "bio strašno gladan i da nije imao šta da jede neko vreme".

Perkinsova je odgovorila dajući mu teglu putera od kikirikija i krekere od meda. Takođe mu je dala dve mandarine i nekoliko proteinskih šejkova.

Tinejdžer je prihvatio njene ponude i čak je počeo da jede. Dok je bio ometen, Perkinsova je rekla da je zgrabila svoj telefon i pozvala hitnu službu "što je brže mogla".

Dečak je otišao pre dolaska policije. Ali policajci su mu ušli u trag nekoliko blokova dalje uz pomoć policijskog psa, uhapsili ga i zatvorili u pritvorski centar za omladinu pod optužbom za provalu, pretnje i napad.

Policija
foto: AP

On se takođe suočava s optužbom da je konzumirao alkohol kao maloletnik jer je kod sebe u trenutku hapšenja imao flašu vode punu alkoholnog pića.

Perkinsova je za "Brunswick Times Record" rekla da se nada da će dečaku biti pružena sva pomoć koja mu je potrebna da vrati svoj život na pravi put.

Takođe je rekla da je zahvalna što nije teže povređena tokom provale jer ostaje aktivna držeći časove plesa.

Perkinsova je dodala i da želi da podstakne ljude da se provere da li su njihovi klima uređaji na prozorima pravilno obezbeđeni, kako ne bi pružili priliku provalnicima da se kroz njih uvuku u kuću. Rekla je i da joj je od tada komšija dao palicu za zaštitu, dok joj je radnik dodatno fiksirao klima uređaj.

Bonus video:

00:18

UPRAVO SE DESILA NAJJAČA PROVALA U BARU! Ivan nije shvatio zadatak pa se ispalio kao nikada do sada! BAROVCI UMIRALI OD SMEHA

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.