NINA JE POZAJMILA DRUGARICI STVARI, A KAD JOJ JE VRATILA, SLEDILA SE U MESTU: Samo je GMIZALO (VIDEO)
Tiktokerka Nina, Foto: TikTok/nninaninnaaa

FUJ!

NINA JE POZAJMILA DRUGARICI STVARI, A KAD JOJ JE VRATILA, SLEDILA SE U MESTU: Samo je GMIZALO (VIDEO)

Nina je pozajmila svojoj drugarici neke stvari da obuče

Objavljeno:

Tiktokerka po imenu Karolina, koja se na ovoj mreži potpisuje kao Nina, nije mogla da dođe sebi kada joj je drugarica vratila pozajmljenu garderobu, obuću i torbice, jer je među stvarima pronašla ni manje ni više nego crve.

Karolina je toliko bila zgrožena da je na TikToku objavila čak tri snimka u kojima govori o tome koliko ne može da veruje da joj je drugarica, s kojom se druži dve i po godine, vraća stvari u ovakvom stanju.

- Kako drugarice vraćaju stvari. Ovde ima puna kesa crva. Ja se jako bojim. Eno ih tamo crvi, pune kese crva sa sve solju, još ih je i nahranila. Divno - govori Karolina ironično u prvom snimku.

Potom u drugom snimku prikazuje kako njen drug čeprka po stvarima ne bi li ih istrebio od crva, te pokazuje gomilu koju je izdvojila za bacanje.

- Drugar i ja iz svake stvari vadimo crve. Kaput smo bacili, kaput ide u smeće. Ona torbica isto ide u smeće - kaže ona u snimku, pa je pokazala i ono što je ipak uspela da spasi.

- Ove stvari su uništene i nenosive. Kad kažem nenosivo, mislim toliko uništeno da ja ovo ne mogu čak ni da operem. Ovde ima par stvari koje mogu da se nose i mogu da se operu - priča i pokazuje sandale na štiklu i torbicu koje može da opere i vrati ih u upotrebu, a onda je ispričala detalje:

- Zamislite, duržite se sa osobom dve i po godine, skoro tri. Ta ista devojka nosi vaše stvari po dve godine, ne vraća vam, a onda kad vam vrati stvari, namerno spakuje crve u tu kesu gde vam je spakovala stvari, jer zna da imate traumu od crva i da ćete te stvari verovatno baciti, kao što i bacam 70 posto ovih stvari. Dobro je pa imam druga koji je došao i ne boji se crva. Ja se jako bojim, a on jadan ovde prelistava sve stvari od crva i odvajamo od stvari koje nisu uništene - rekla je zgrožena u videu, a onda i pokazala ono što je uspela da spasi.

- Pet-šest stvari i dva para farmerica sam ostavila koje su nosive i mogu da se operu. Torbica jedino može da se opere i sve ide na hemijsko - zaključila je, a onda su se i njeni zgroženi pratioci nadovezali u komentarima.

@nninaninnaaa

Nek joj oatanu stvari hahahah da ima sta obuci

♬ original sound - Karolinaaa

"Odurno", "Odakle joj crvi, bože", "Dete drago, baci to sve u kontejner, fuj", "Namerno spakovano i draga, ko zna kakve su joj namere. Trebalo je da joj ostaviš to", samo su neki od komentara takođe zgroženih korisnika TikToka.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.