LUDA KUĆA U BIOSKOPU: Dve žene se POTUKLE u bioskopu, letelo PERJE na sve strane, jedna dohvatila i CIPELU (VIDEO)
Incident na Barbie, Foto: Printscreen/Twitter/@mundomarvel__

ZAKAZALA DIPLOMATIJA

LUDA KUĆA U BIOSKOPU: Dve žene se POTUKLE u bioskopu, letelo PERJE na sve strane, jedna dohvatila i CIPELU (VIDEO)

Brazilski mediji preneli su i šta su videli iz snimka, a čini se da je detetova baka suparnicu optužila da joj izvređala unuče

Objavljeno:

Dve žene upustile su se u kraći fizički obračun tek što je neki dan u jednom od trgovačkih centara u Sao Paulu završila projekcija filma Barbie.

Naguravanje je na vreme zaustavio neki muškarac, a snimak je potvrdio da je napadnuta devojka svojoj suparnici uzvratila udarcem cipelom.

Incident je telefonom zabeležila mlada Tiktokerka Sofija Fereira, a brazilski mediji u međuvremenu su preneli što je na svom profilu na Tviteru napisala Melis Karolina, devojka koja se predstavila kao žrtva napada razjarene gospođe.

"Otišla sam pogledati Barbie u ranijem terminu, u 16 sati. Zakasnila sam u kino, a kada sam došla do svog sedišta, već ga je zauzela neka porodica. Pune dve minute sam stajala i čekala da se makne, ali napetost je usledila kada sam se požalila na detetovo ponašanje."

"To dete je tokom projekcije glasno razgovaralo s majkom, a u jednom je trenutku upalilo mobilni i počelo gledati snimke sa Jutjuba. Nakon što sam se požalila, porodica me verbalno napala i grubo izvređala", napisala je Karolina i dodala:

"Nisam nikoga psovala, samo sam htela u miru pogledati film. Nisam tražila svađu, nisam povisila ton. Poveli su sa sobom dete koje se ne zna ponašati u kinu, a iz ponašanja njegove bake, jasno je i zašto", navela je Melissa.

Brazilski mediji preneli su i šta su videli iz snimka, a čini se da je detetova baka suparnicu optužila da joj izvređala unuče.

Bonus video:

02:51

PREKINUTA PROMOCIJA NA PREMIJERI FILMA BARBI! Brat Sofije Milošević OTKIDAO GLAVE barbikama, a Angelina pričala o ČUDNIM igračkama

(Espreso / WEBCAFE.HR)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.