OPSADA KUĆE TRAJALA SATIMA, POLICIJA ZATEKLA UŽAS! Majka otela socijalnu radnicu pa UBILA TROJE DECE I SEBE (FOTO)
Policija, Foto: Printscreen/Youtube/CBS Mornings

horor

OPSADA KUĆE TRAJALA SATIMA, POLICIJA ZATEKLA UŽAS! Majka otela socijalnu radnicu pa UBILA TROJE DECE I SEBE (FOTO)

Otac najmlađeg dečaka otkrio mogući motiv zločina

Objavljeno:

Majka iz Oklahome ubila je svojih troje dece tokom dramatična tri sata policijske opsade njene kuće u Verdigrisu da bi potom okrenula oružje i na sebe.

Brendi Mekaslin (39) imala je posetu pod nadzorom sa desetomesečnim sinom Bilijem kad je jedan policajac video vatromet ispred njene kuće. Otišao je da ispita šta se dešava i pozvao pojačanje kad je otkrio da se Mekaslin naoružana zabarikadirala u kući

- Ubrzo su počeli pregovori dok su uspostavljali kontakt sa Brendi Mekaslin. Usledila je trosatna opsada. Kako nije bilo reakcije, policija je ušla u kuću gde su našli mrtve Mekaslinovu i njeno troje dece - rekao je portparol državnog istražnog biroa Oklahome.

Mekaslin je kobnog četvrtka uveče sem desetomesečnog Bilija usmrtila i svog šestogodišnjeg sina Brajsa i ćerku Nou (11).

POKUŠALA SAMOUBISTVO U JANUARU?

Nije poznat motiv ubistava koje je majka počinila. Ali otac najmlađeg deteta Bili Džakobsen tvrdi na društvenim mrežama da je majka pokušala da "izvrši samoubistvo" u januaru i da je "pokušala da promeni ime njegovog sina" jer je "bila besna što joj se ne vraća".

Nesrećni otac se samo tri dana pre masakra radovao na društvenim mrežama jer je njegov sinčić napunio devet meseci.

- Ne mogu da verujem da moj mali dečak danas puni devet meseci! Beba Bili voli da jede, zna da kaže "tata" i puzi svuda! Ima tako slatku i smešnu ličnost - napisao je otac.

Lokalni mediji navode da je poznanica majke monstruma rekla da je Mekaslinova bila suočena sa mnogobrojnim gubicima prethodnih godina uključujući smrt sestre, majke, ujaka, bake i dede. Te smrti su navodno uključivale kancer, samoubistvo i prekomernu dozu droge.

Ispred kuće postavljen je memorijal za troje ubijenih mališana za koje su komšije rekle da su bili "rećna i normalna deca". Blejk Forsman je rekao da je viđao majku kako čeka decu iz škole na autobuskoj stanici i da joj je popravio ogradu kako njeni psi ne bi ulazili u njegovu baštu.

- Izgledali su kao normalna deca. Izašli bi iz autobusa, utrčali unutra, vozila su bicikl, prosto normalna deca - rekao je komšija.

Bil Salvekter, drugi komšija, rekao je da je policija došla oko 15 sati u velikom broju.

- Najgore je što ta deca nisu imala ništa sa tim. A sada ih nema. Ta deca su bila budućnost Amerike - rekao je Salvekter.

Kasnije se ispostavilo da je oteta socijalna radnica, čiji je sin bio u automobilu, upalila vatromet u garaži kako bi digla uzbunu i privukla pažnju na majku koja je krenula da ubija svoju decu u kući.

Neidentifikovana službenica stigla je u kuću Mekaslinovih u četvrtak uveče da pokupi Nou. Ali kad je ušla majka joj je stavila pištolj na glavu, oduzela joj telefon, zaključala je u garaži, a zatim ubila ćerku i svoja dva sina i izvršila samoubistvo.

Meštani su naveli i da su videli vatromet kod kuće.

- Žena je počela da pali vatromet kroz prozor garaže kako bi skrenula pažnju na dešavanja - kako je rekao Bilijev otac.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso / Blic / Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.