SVI SU MISLILI DA IMA TRI GODINE KAD SE RODIO: Evo kako danas izgleda NAJVEĆA BEBA NA SVETU, svi ŠOKIRANI (VIDEO)
Najveća beba, Foto: Printscreen TikTok/abeautyfamily

presladak je

SVI SU MISLILI DA IMA TRI GODINE KAD SE RODIO: Evo kako danas izgleda NAJVEĆA BEBA NA SVETU, svi ŠOKIRANI (VIDEO)

Nakon samo dva meseca dojenja, beba je postala ekstremno buckasta, te je sa samo 11 meseci imao 14 kilograma i nosio je odeću za trogodišnju decu

Objavljeno:

Kejson Priego iz Njujorka, koji je sa 11 meseci izgledao kao da ima tri godine, nedavno je napunio dve godine, a njegova mama, koja je redovno snima vlogove, pokazala je i kako je izgledala proslava njegovog rođendana.

Kada se rodio, Kejson je bio prosečne težine za novorođenče. Imao je 3.570 grama, kako je ispričala njegova mama Aleksa Priego. Međutim, nakon samo dva meseca dojenja, beba je postala ekstremno buckasta, te je sa samo 11 meseci imao 14 kilograma i nosio je odeću za trogodišnju decu, što ga je učinilo jednom od najvećih beba na svetu.

Koliko je Kejson napredna beba govori činjenica da Centar za kontrolu i prevenciju bolesti navodi da je prosečna težina 11.mesečnog dečaka 9 kilograma, dok Svetska zdravstvena organizacija težinu procenjuje na 10 kilograma.

Kako je Aleksa objasnila, uzrok Kejsonovog ekstremnog napretka je količina mleka koju je proizvodila nakon porođaja, a pored njega, ova administrativna radnica u bolnici ima i sina Ovena (11) i Grejsi (5), koji su takođe bili velike bebe. Međutim, kako su se kroz odrastanje sve više aktivirali, kilogrami su jednostavno pali, ispričala je ona.

Iako nije poznato koliko mali Kejson sada ima kilograma, sudeći po snimcima koji su objavljeni pre dva meseca, kada je napunio dve godine, nastavio je da napreduje istim intenzitetom, a korisnici društvenih mreža koji prate njegovu mamu su apsolutno oduševljeni ovim nesvakidašnjim dečakom sa loknama, koji je osvojio srca ljudi širom sveta.

14:43

POPODNEVNI DNEVNIK 15.07.2023.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.