SEĆATE LI SE HALJINE KOJE JE SVE IZLUDELA? Vesti o vlasniku FOTOGRAFIJE će vas ŠOKRATI, optužen za GNUSNU STVAR!
Haljina, Foto: Printscreen/Twitter/@anjastanisic

UŽAS

SEĆATE LI SE HALJINE KOJE JE SVE IZLUDELA? Vesti o vlasniku FOTOGRAFIJE će vas ŠOKRATI, optužen za GNUSNU STVAR!

Poznate ličnosti, uključujući Кim Кardašijan, Džastina Bibera i Tejlor Svift, takođe su učestvovale u ovoj onlajn debati i rekli šta misle da je boja haljine

Objavljeno:

Muškarac koji je stekao slavu nakon što je haljina koju je nosila njegova svekrva na njegovom venčanju postala viralna, navodno se pojavio na sudu optužen za pokušaj ubistva njegove supruge.

Ime Кir Džonston vam možda ne znači mnogo, ali se svakako sećate "haljine koja je srušila internet" - odnosno plavo-crne haljine koju su mnogi videli kao zlatno-belu.

Ta haljina pripadala je Džonstonovoj tašti i on je ponovo dospeo u medije, ali ovoga puta zbog optužbi da je pokušao da ubije svoju ženu, piše Gardijan.

Džonston (38) iz Škotske jednom se čak pojavio u emisiji Elen Dedženeres nakon što je majka njegove supruge nosila haljinu koja je pokrenula internet debatu u kojoj su učestvovali miloni ljudi.

Džonston, koji se u ponedeljak pojavio na sudu u Glazgovu, navodno je 11 godina zlostavljao svoju ženu, kontrolisao svaki aspekt njenog života i na kraju pokušao da je ubije.

On poriče sve optužbe.

Džonston je navodno više puta napao svoju ženu između aprila 2019. i marta 2022. u njihovoj kući na Unutrašnjim Hebridima u Škotskoj i na kraju pokušao da je zadavi. U optužnici se navodi da je suprugu gurnuo uza zid, vikao i gušio je, mahao nožem i pretio da će je ubiti.

Mediji su preneli da je Džonston takođe navodno pokušao da uđe u vozilo u kome se nalazila njegova supruga i udario je kroz otvoreni prozor vozila, a navodno ju je izvukao iz paba nakon što je ona odbila da pođe sa njim. Osim toga, u optužnici se navodi da je svoju suprugu izolovao od njenih prijatelja i pratio sve njeno kretanje i finansije.

Džonstonovo ponašanje je navodno kulminiralo 6. marta 2022. kada je oborio svoju ženu na zemlju i seo na nju. Navodno joj je stalno stavljao ruke oko vrata i stezao je, ograničavajući joj disanje. Tada joj je, kako se tvrdi, pretio smrću i zamahnuo je nožem, povredio je i doveo joj život u opasnost.

Podsećanja radi, haljina Džonstonove svekrve dobila je nadimak "haljina koja je srušila internet", nakon što je postala fenomen društvenih mreža kada ju je na Tumblru podelila svadbena gošća Кejtlin Meknil, koja je zatražila pomoć u rešavanju dileme oko boje.

Poznate ličnosti, uključujući Кim Кardašijan, Džastina Bibera i Tejlor Svift, takođe su učestvovale u ovoj onlajn debati i rekli šta misle da je boja haljine.

Bonus video:

03:49

Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.