HOROR NA MAJORCI: Petorica Nemaca uhapšeno na španskom ostrvu zbog sumnje da su SILOVALI DEVOJKU (18)
Policija, Foto: EPA / CHEMA MOYA

užas

HOROR NA MAJORCI: Petorica Nemaca uhapšeno na španskom ostrvu zbog sumnje da su SILOVALI DEVOJKU (18)

Petorica privedenih su turisti, stari između 20 i 21 godine

Objavljeno:

Španska policija uhapsila je šest nemačkih turista zbog navodnog silovanja 18-godišnje Nemice na španskom ostrvu Majorka, saopštile su danas zvaničnici.

Policija je navela da se navodno grupno silovanje dogodilo u hotelskoj sobi u popularnom turističkom mestu Plaja de Palma juče rano ujutru, preneo je AP. Petorica Nemaca su uhapšeni za nekoliko sati, a šesti, koji je pobegao sa lica mesta, uhapšen je kasnije tokom dana.

I uhapšeni i žrtva bili na odmoru

Petorica privedenih su turisti, stari između 20 i 21 godine. Oni se nalaze u pritvoru i očekuje se da ce svedočiti pred sudijom sutra. Devojka je, takođe, bila na odmoru.

Majorka
Majorkafoto: Profimedia

Ona je rekla policiji da se grupno silovanje dogodilo juče oko 3.40 časova.

Devojka je u sredu uveče, zajedno sa grupom prijatelja, posetila bulevar Plaja de Palma, popularno mesto za mlade nemačke turiste na Majorci.

Tamo je srela jednog od privedenih i nakon što su pili, otišla u njegovu hotelsku sobu gde je bilo još pet muškaraca koji su pili. Žrtva je u izjavi policiji rekla da je pokušala da napusti sobu, ali su je u tome sprečili mladići.

Uspela da pobegne iz sobe

Potom je navodno silovalo nekoliko njih. Devojka je uspela da pobegne iz sobe i alarmirala recepcionara, koji je pozvao policiju. Petoro uhapšenih nalazilo se u hotelu kada je stigla policija.

Grupno silovanje se u Španiji smatra teškim krivičnim delom za koje se dobija do 15 godina zatvora.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.