DEVOJKA (18) GRUPNO SILOVANA NA POPULARNOM TURISTIČKOM MESTU! Na odmoru doživela HOROR, uhapšeno 6 turista
Devojka, Foto: Profimedia

HOROR

DEVOJKA (18) GRUPNO SILOVANA NA POPULARNOM TURISTIČKOM MESTU! Na odmoru doživela HOROR, uhapšeno 6 turista

Devojka je uspela da pobegne iz sobe i alarmirala recepcionara, koji je pozvao policiju

Objavljeno: 14:54h

Španska policija uhapsila je šest nemačkih turista zbog navodnog silovanja 18-godišnje Nemice na španskom ostrvu Majorka, saopštile su danas zvaničnici.

Policija je navela da se navodno grupno silovanje dogodilo u hotelskoj sobi u popularnom turističkom mestu Plaja de Palma juče rano ujutru, preneo je AP.

Petorica Nemaca su uhapšeni za nekoliko sati, a šesti, koji je pobegao sa lica mesta, uhapšen je kasnije tokom dana.

Petorica privedenih su turisti, stari između 20 i 21 godine. Oni se nalaze u pritvoru i očekuje se da će svedočiti pred sudijom sutra. Devojka je, takođe, bila na odmoru.

Ona je rekla policiji da se grupno silovanje dogodilo juče oko 3.40 časova. Devojka je u sredu uveče, zajedno sa grupom prijatelja, posetila bulevar Plaja de Palma, popularno mesto za mlade nemačke turiste na Maljorci.

Tamo je srela jednog od privedenih i nakon što su pili, otišla u njegovu hotelsku sobu gde je bilo još pet muškaraca koji su pili. Žrtva je u izjavi policiji rekla da je pokušala da napusti sobu, ali su je u tome sprečili mladići.

Silovanje
foto: Profimedia

Potom je navodno silovalo nekoliko njih. Devojka je uspela da pobegne iz sobe i alarmirala recepcionara, koji je pozvao policiju.

Petoro uhapšenih nalazilo se u hotelu kada je stigla policija. Grupno silovanje se u Španiji smatra teškim krivičnim delom za koje se dobija do 15 godina zatvora.

Bonus video:

04:17

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.